Norges første Radisson og Radisson RED-hoteller kommer til Oslo

Det nye dual-brand Radisson & Radisson RED-hotellet åpner på Oslo Lufthavn våren 2022 og blir det største hotellet på flyplassen, med gangavstand til terminalene.

0

I tillegg åpner enda et Radisson RED-hotell på Økern Portal Oslo sommeren 2022 og gjestene kan se frem til helt nye, utradisjonelle hotellopplevelser.

– Vi er veldig glade for å introdusere Radisson og Radisson RED til det norske markedet. Når hotellet er ferdigstilt, vil nye Radisson RED Oslo Airport and Radisson Hotel & Conference Centre Oslo Airport på Gardermoen tilby både den nye Radisson RED-opplevelsen og det nye Radisson-konseptet. Vi introduserte for første gang dette dual-brand Radisson & Radisson RED-konseptet påLondon Heathrow flyplass i fjor, med svært positive tilbakemeldinger fra gjestene som nå kan oppleve det beste av to hotellvaremerker iett opphold. Dette gjør opplevelsen interessant og spennende, samtidig som den er praktisk og komfortabel, forklarer Tom Flanagan Karttunen, Area Senior Vice President Northern & Western Europe for Radisson Hotel Group.

– Vi er veldig stolte av åpne ikke bare én, men to Radisson RED-hoteller i Oslo Norge neste år, med det andre Radisson RED hotellet – Radisson RED Økern Oslo – som åpner på Økern Portal sommeren 2022.

Gangavstand til terminalene
Radisson RED-hotellene er lekne i sin design og tilbyr en kreativ og urban atmosfære. Dette er hotellet for dem som vil ha minneverdigeopplevelser, som bryter med det tradisjonelle. På Oslo Lufthavn kan gjestene glede seg til gjesterom og fellesområder i gråtoner, med innslag av røde designelementer og spennende fotografikunst.

Radisson-varemerket kjennetegnes av skandinavisk design og tilbyr moderne og komfortable gjesteopplevelser. På det nye hotellet påOslo Lufthavn vil designet ha innslag av lyse trematerialer, behagelige fargetoner som skaper harmoni og fotokunst i gråtoner.

– Med nye, lydisolerte gjesterom, toppmoderne møtefasiliteter, et sosialt restaurantområde og den mest praktiske beliggenheten bare noen få skritt fra flyplassterminalene, er nye Radisson RED Oslo Airport and Radisson Hotel & Conference Centre Oslo Airport etførsteklasses valg for både forretnings- og fritidsgjester, sier Tom Flanagan Karttunen.

Det nye hotellet har en egen gangvei de få meterne mellom hotellet og flyplassterminalene slik at gjester bruker minimalt med tid for å nå sine fly. For forretningsreisende er hotellet optimalt for møter og konferanser, med flere toppmoderne møterom, samt en ballsal for større arrangementer og konferanser. Alle de konfortable gjesterommene har lydisolerte vegger og førsteklasses utsikt over flyene somletter fra flyplassen. Hotellet kommer også til å tilby et nyrenovert fitnessrom for gjester som ønsker å trene i løpet av sitt opphold. Et nyttrestaurantkonsept ‘GAMO Bar & Restaurant’ er under utvikling, og kommer til å tilby nordiske smaker og en livlig og innbydendeatmosfære.

Med mer enn 500 gjesterom blir Radisson RED Oslo Airport and Radisson Hotel & Conference Centre Oslo Airport det største hotelletpå Oslo Lufthavn, med gangavstand til terminalene. Hotellet vil stå ferdig våren 2022, etter en utvidelse og renovering av eksisterendePark Inn by Radisson Oslo Airport, Gardermoen hotell. 9.600 kvadratmeter, 214 nye rom fordelt på åtte etasjer og en nykonferanseromsetasje skal legges til det eksisterende hotellet. I tillegg skal alle gjesterommene renoveres og oppdateres for å forbedregjesteopplevelsen.

Med denne utvidelsen kommer Radisson Hotel Group til å tilby mer enn totalt 1250 gjesterom på Oslo Lufthavn med dagens 500 gjesterom på Radisson Blu Airport Hotel, Oslo Gardermoen, 233 rom på Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West, og det nyehotellet med totalt 514 gjesterom.

– Vi kommer til å tilby totalt 1250 gjesterom fordelt på fire ulike varemerker på Norges største flyplass, sier Tom Flanagan Karttunen.

Radisson RED Økern Oslo
Sommeren 2022 åpner enda et nybygd Radisson RED-hotell dørene i Oslo, på Økern Portal. Med 204 gjesterom, en skybar på toppenav hotellet med utsikt over byen, restaurant og flere møterom, ligger hotellet an til å bli den perfekte møteplassen for gjester sombesøker Økern Oslo.

Share.

About Author

Comments are closed.

Translate »