Nå reiser vi til Tyrkia igjen

Med en samlet vekst på mer enn 360 prosent er det ingen andre sommerdestinasjoner som kan skilte med lignende interesse, melder TUI.

0

Etter mange år med lunken interesse for Tyrkia ser trenden nå ut til å snu. Tall fra TUI viser at trenden gjelder samtlige avreiseflyplasser i Norge. Salget er aller hetest i Stavanger akkurat nå.

–  Endelig kan vi tilby et bredere Tyrkia-tilbud enn på lenge, og det gleder både oss og alle de som elsker Tyrkia. Vi ser også på muligheter for å øke tilbudet ytterligere, sier Usman Jasrae Head of Sales & Marketing i TUI.

Vekst i hele landet
TUI har økt sommerkapasiteten til Tyrkia med 25 prosent fordi trenden satte fart allerede i 2017. Veksten fortsetter og er merkbar fra alle landets største avreiseflyplasser. Hetest er salget fra Stavanger med en vekst på formidable 831 prosent sammenlignet med fjoråret, og fem av 10 reiser er allerede solgt fra både Stavanger og Trondheim.

Ytterligere økning fra Oslo
Etterspørselen gjør at TUI nå også lanserer direkteruter med SAS fra Oslo til Gaziapasa (Alanya) med første avreise 15 april.

– Ingen feriedestinasjon kan slå Tyrkia når det gjelder pris og kvalitet. Her får man god kvalitet til en billig penge. Et av våre aller beste familiehoteller er også å finne her. TUI Family Life Pascha Bay ligger på topplisten vår akkurat nå, sier Jasrae.

Salget fra Bergen til Tyrkia: +76%
Salget fra Stavanger til Tyrkia: +831%
Salget fra Trondheim til Tyrkia: +295%
Salget fra Oslo til Tyrkia: +394%

Share.

About Author

Redaktør, Reis og Travel News, [email protected]

Comments are closed.