Michael Holm blir ny direktør på Sola Strand Hotel

Sørlendingen har en solid CV, og har blant annet utdannelse fra Norsk Hotellhøyskole. Senest har Holm ledet Clarion Hotel Air ved Stavanger Lufthavn.

0

– Jeg ser på det som en stor ære å skulle lede Sola Strand Hotell videre, hotellet er en institusjon for reiselivet i Rogaland og jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven sammen med det fantastiske teamet på hotellet. Vi gleder oss til å skape flere minnerike opplevelser og utvikle hotellet videre sammen med gjengen i Team Hotels, sier Holm.

Utdannet ved hotellhøyskolen
Holm startet sin karriere innen servicebransjen da han som 15-åring begynte hos Quality Hotel & Resort Kristiansand. Deretter har han hatt mange roller innen hotell, blant annet som resepsjonist, Meeting & Event manager, og Operations Manager. Holm har en bachelorgrad fra Norsk Hotellhøgskole ved UIS fra 2011 og kommer nå fra rollen som general manager ved Clarion Hotel Air.page1image24171968

– Jeg kunne jo ikke si nei til et slik jobbtilbud. Vi skal sammen børste av det siste året som har preget hele bransjen og virkelig sette Sola Strand Hotel enda tydeligere på reiselivskartet i Norge, sier han. 

På kort sikt er ambisjonen å befeste Sola Strand Hotels posisjon som Rogalands ledende kurs-, konferanse-, selskap-og velværedestinasjon. Holm har også planer om å ta et enda større grep om den kortreiste fritidstrafikken. Med en usikker situasjon for internasjonal turisme blir det enda viktigere å tilby gode alternativer for nordmenn som vil koble av i sitt nærmiljø.

Holm tiltrer sin stilling 1. mars.

Share.

About Author

Comments are closed.