Merete Medle til Foodback

Det norske feedback- selskapet Foodback, med en rekke profilerte investorer på eiersiden, vokser videre og ansetter Merete Medle som direktør for kundeopplevelser.

0

Foodback har på kort tid bygget opp en betydelig internasjonal kundegruppe og dekker i dag 25 markeder. Nå ansetter selskapet Merete Medle som direktør for kundeopplevelser for å ytterligere styrke selskapets tilbud mot norsk og internasjonal restaurant- og reiselivsbransje.

– Jeg gleder meg enormt til å jobbe med Foodback-gjengen! Teamet har et produkt og et konsept jeg har klokkertro på, og strategien er ambisiøs – det elsker jeg, sier Medle.

Hun får ansvaret for alle aspekter ved kundereisen i selskapet, og starter med å bygge opp området Customer Success.

Lang erfaring
Medle har over 15 års erfaring med kundeopplevelse som fagfelt og har blant annet ledet arbeid innen forbedring av rutiner, prosesser og kundereiser. Hun har lang fartstid med innsiktsarbeid, og har de siste tre årene hatt det overordnede ansvaret for kundeopplevelsen i mobilselskapet Ice. Her har hun blant annet vært en sentral aktør i å gjøre tankesettet til selskapet mer kundesentrisk.

– Jeg er veldig fornøyd med å få Merete med på laget. Hennes relevante bakgrunn, kundeerfaring og faglige tyngde innenfor kundeopplevelser er en optimal match for den internasjonaliseringsreisen Foodback har startet og hun vil være helt essensiell i å bygge vår globale kundeplattform videre, sier CEO, Martin Jørgensen.

I tillegg til lang erfaring fra telekom- og boligalarmbransjen, har Medle i en årrekke jobbet med reiselivsnæringen, primært innen hotell og restaurant.

Solide eiere
En rekke profilerte investorer som Eilert Hanoa (Kahoot), Andres Hatjoullis (Dolly Dimples), Jan Edvin Pedersen (ADB Systemer) og Martin Jørgensen (Net Trans) står bak Foodback. Med nyansettelsen håper selskapet å eksponere Foodbacks unike løsninger på eksisterende markeder, men også se etter nye land å etablere seg i.

– Food & Beverage-industrien er en bransje som har lært meg mange av prinsippene og verdiene jeg har hatt med meg hele veien gjennom min karriere. Dette blir gøy og jeg ser frem til å hjelpe bransjen i arbeidet med å skape fantastiske opplevelser utover selve matopplevelsen, sier Medle.

Medle tiltrer i sin nye rolle 1.juni og vil rapportere til selskapets CEO, Martin Jørgensen.

Share.

About Author

Comments are closed.