Mårtensons blir en del av Nordic Hotels & Resorts

Hotell Mårtensons i Halmstad blir hotell nummer 40 i Nordic Hotels & Resorts portefølje.

0

Kjeden består fra før av prestisjetunge hoteller som Icehotel i Jukkasjärvi, Yasuragi i Stockholm, Kämp Hotel i Helsinki, Villa Copenhagen i København og Amerikalinjen i Oslo.

I mars 2020 stengte hotellet for en omfattende og etterlengtet renovering. Midstar, som siden 2016 har eid hotelleiendommen, har holdt i oppussingsprosessen og i april åpnes dørene til nye Hotell Mårtensons. En del av prosessen mot nyåpningen var å finne en sterk partner med godt fotfeste i det nordiske markedet. Det fant hotellet i Nordic Hotels & Resorts.

– Nordic Hotels & Resorts er en ledende og sterk partner for Hotell Mårtensons. Samarbeidet er en viktig milepæl i endrings- og forbedringsarbeidet vi har investert i. Vi er glade og stolte, og ser frem til et langsiktig og givende samarbeid, sier Linda Alm, hotelldirektør Hotel Mårtensons.

Hotellet, med sin over 200 år gammel historie, er en institusjon i Halmstad. Moderniseringen og renoveringen av hotellet har tatt høyde for akkurat dette, og når hotellet åpner dørene for lokalbefolkningen og tilreisende gjester vil unikt designede møbler kombinert med nøye utvalgte resirkulerte produkter være noe av det som møter dem.

– Det føles naturlig at Nordic Hotels & Resorts inngår et partnerskap med Hotell Mårtensons. Dette er en ekte svensk vestkystperle som med sin historie og posisjon er et sentralt treffpunkt i Halmstad. Hotellet vil fortsatt være et uavhengig og innovativt hotell der nye møter og minner vil bli skapt, men med den fordelen at de nå også er del av et større fellesskap, sier Trond Bastiansen COO Nordic Hotels & Resorts.

Når Hotell Mårtensons straks starter på et nytt kapittel skal det lokale være i fokus og være et sted der gjester fra alle verdenshjørner føler seg velkommen.

– Gyllene Tider, Norre Port og Carl Bildt er tydelig forbundet med Halmstad, men jeg tror Hotell Mårtensons topper listen over steder som er viktige for Halmstads innbyggere. Hotellet er en institusjon i byen, og jeg er veldig glad for at de vil være en del av Nordic Hotels & Resorts. Vi liker hoteller som både har en plass og tar plass, og der både lokalbefolkningen og besøkende har lyst til å tilbringe tid. Dette er en perfekt start på 2021, avslutter Petter A. Stordalen, eier av Nordic Hotels & Resorts.

Share.

About Author

Comments are closed.