Lanserer fire nye langdistanseruter

Fra sommeren tilbyr Norwegian fire, nye transatlantiske ruter – til New York og Los Angeles fra henholdsvis Amsterdam og Milano, og til New York og Los Angeles fra Madrid.

0

– Styrket trafikk mellom kontinentene bidrar til at flere får muligheten til å reise til en lavere pris, økt verdiskaping og flere arbeidsplasser. Vi ser fram til å ønske enda flere velkommen om bord våre nye Dreamlinere, sier konsernsjef Bjørn Kjos i en pressemelding.

Fra mai neste år vil Norwegian fly fire ganger i uken mellom Amsterdam og New York, og fra juni lanserer selskapet en rute mellom Milano og Los Angeles, også med fire ukentlige avganger. I juli starter Norwegian flyvninger mellom Madrid og New York og Madrid og Los Angeles. Rutene flys henholdsvis tre og fire ganger i uken.

Den globale ekspansjonen fortsetter
Norwegian lanserte den første langdistanseruten i 2013 mellom Oslo og New York, og har siden den gang åpnet direkteruter mellom Skandinavia og Bangkok, samt fra Oslo, Stockholm, København, London, Paris, Barcelona og Roma til en rekke destinasjoner i USA.

Tidligere i år lanserte Norwegian nye ruter mellom London og Singapore og London og Buenos Aires.

Share.

About Author

Sjefredaktør, Travel News [email protected]

Comments are closed.