Kåret til verdens beste flyselskap

Tripadvisors brukere har kåret Singapore Airlines til verdens beste flyselskap i kategorien “Travellers’ Choice Awards for Airlines 2018”.

0

Singapore Airlines har i tillegg utmerket seg i syv andre kategorier – blant annet har selskapet vunnet både kategorien verdens beste økonomiklasse og verdens beste First Class.

Det er reisende over hele verden som har stemt frem flyselskapet til verdens beste flyselskap, og TripAdvisor har lagt en 12-måneders periode til grunn for kåringen.

– Det er en ære å vinne kategorien TripAdvisor Travellers’ Choice Awards for Airlines 2018. Utmerkelsen er et bevis på målrettet og dedikert arbeid utført av alle våre ansatte over hele verden. Det er de som sørger for at vi som selskap opprettholder og sikrer at vi er konkurransedyktige på et globalt nivå, sier General Manger Nordics, Erwin Widjaja.

– Vår businessmodell er basert på tre grunnpilarer; være ledende innen produktutvikling, ha enestående service og et attraktivt rutenettverk. Vi har investert og investerer tungt innen alle de tre områdene for å hele tiden kunne møte våre kunders forventninger – både på bakken og i luften.

Share.

About Author

Redaktør, Reis og Travel News, [email protected]

Comments are closed.