Thon vokser i Brussel

I annet kvartal 2012 åpner Thon Hotel EU i Brussel. Med dette hotellet vil Thon-kjeden ha over 1450 rom i Europas hovedstad, og blir dermed en av de tre største hotellaktørene i byen.

0

Thon Hotel EU blir et firestjerners hotell med 405 rom og 30 leiligheter for kort- og langtidsleie. Hotellet vil tilby store kurs- og konferanselokaler med 15 møterom og maksimal kapasitet på 300 personer i den største salen. Hotellet får fasiliteter som restaurant, bar og fitness-senter, samt stor parkeringsgarasje for gjester og deltagere på kurs og konferanse. På grunnplanet i hotellet blir det en rekke butikker og en liten grønn lunge.

 

– Det nye hotellet er en konvertering av tre eksisterende bygninger – to kontorbygg og det som tidligere var den engelske ambassaden. Etter konvertering vil hotellet fremstå som én bygning, sier Nils Hauge, Area Director for Thon Hotels i Benelux, til Travelnews.no.

 

Forretningsreisende til EU-hovedstaden er den naturlige målgruppen.

 

– I tillegg er storbyweekend for fritidsreisende viktig for oss. Vi har stor bredde i tilbudet med hoteller både ved flyplassen, sentrum og i EU-distriktet, sier Hauge.

Thon Hotels har vært etablert med hoteller i Brussel siden 1995. Thon Hotels har i dag fire hoteller og to appartementshoteller i Brussel, samt ett hotell i Rotterdam i Nederland.

 

Skrevet av Stein Arild Iglebæk 11.03.2010 klokken 08.30

Share.

About Author

Comments are closed.