Scandic får ny konsernsjef

I dag kunngjorde Scandic at Frank Fiskers, konsernsjef siden 2007, fratrer sin stilling. Så snart hotellkjeden har funnet en ny toppsjef, trer Frank Fiskers inn i Scandics styre og fortsetter som investor i selskapet.

0

En pressemelding fra hotellkjeden avdramatiserer som ventet avgangen.

 

– Vi setter stor pris på den betydelige innsatsen Frank har gjort i løpet av sine tre år hos Scandic. Han iverksatte raskt viktige strategier etter skillet med Hilton, bygde opp en ny og sterk ledelse og styrte Scandic med trygg hånd gjennom de økonomiske nedgangstidene, sier styreleder Vagn Sørensen i Scandic.

 

Han legger til at Scandic respekterer Fiskers avgjørelse om å trekke seg tilbake, nå som han går inn som partner i et investorselskap for hotelleiendommer i London. Prosessen med å finne en ny og erfaren konsernsjef til Scandic starter umiddelbart, mens Fiskers fortsetter som konsernsjef til over sommeren for å sikre en myk overgang.

 

1. september går Fiskers til hotelleiendomsselskapet Azure Properties i London. Han skal der lede hotellinvesteringsdelen av selskapet, som er spesialisert på oppkjøp, utvikling og forvaltning av hotelleiendommer.

 

– Jeg har hatt tre svært spennende år hos Scandic, og det har vært en sann glede å lede dette fantastiske selskapet og dets 150 hoteller. I min nye rolle som hotellinvestor får jeg gode og interessante muligheter til å kombinere min operative erfaring med aktivt eierskap, noe jeg ser på som en fremtidig styrke i bransjen vår, sier Frank Fiskers.

 

Oppdatert av Stein Arild Iglebæk 09.03.2010 klokken 11.05

Share.

About Author

Comments are closed.