Nye navn i Thon Hotels

Denne måneden begynte Anita C. Blomberg i nyopprettet stilling som regionsdirektør ved hovedkontoret i Thon Hotels. Hun er den siste i en lang rekke nyansettelser og omrokkeringer i hotellkjeden de siste månedene

0

Anita C. Blomberg-Nygård får driftsansvar for Region Vest. Hun kommer fra stillingen som administrasjonssjef i Sodexo. Tidligere har hun drevet egen bedrift med overnatting og bespisning i Sverige og har hatt ulike stillinger hotellbransjen.

 

Regionsdirektør-stillingene er nye på Thon-hovedkontoret. Tidligere har Frode Pedersen fått driftsansvaret for Region Nord. Han kom fra stillingen som hotelldirektør på Thon Hotel Nordlys i Bodø. Region Sør er det Finn Thore Pedersen som har fått ansvaret for. Han kom fra stillingen som nasjonal innkjøper i IKEA Norge/Finland. Endelig har Kjersti Ringholm fått driftsansvaret for Region Øst. Hun kom fra stillingen som hotelldirektør på Thon Hotel Arena.

 

På Lillestrøm har José de Castro tatt over jobben som hotelldirektør på Thon Hotel Arena. Han kom fra stillingen som F&B-direktør på samme hotell. Aid Schei Lillegård er blitt hotelldirektør på nye Thon Hotel Tromsø, som skal åpne 20. april i år. Hun har jobbet i kjeden i 21 år og innehatt flere forskjellige stillinger, sist som hotelldirektør ved Thon Hotel Polar. Fredrik Jensen er ansatt som hotelldirektør på Thon Hotel Kirkenes, som åpner tidlig i mai i år. Han har en allsidig bakgrunn fra hotell- og restaurantbransjen, men kom fra jobben som administrasjonssjef i Fretex Nord-Norge. Christian Olsson har tatt over stillingen som hotelldirektør på Thon Hotel Oslo Airport.. Han kom fra stillingen som driftsjef med ansvar for F&B på samme hotell.

 

Skrevet av Stein Arild Iglebæk 24.02.2010 klokken 08.25

Share.

About Author

Comments are closed.

Translate »