Norwegian utsetter langruter

Norwegian har trukket seg fra de tildelte avgangs- og landingstidene til flyselskapets planlagte direkteruter fra Oslo til USA og Thailand.

0

Norwegian hadde fått tildelt avgangs- og landingstider, såkalte slots, på Oslo Lufthavn Gardermoen fra slutten av mars. Den nye lavprissatsingen skulle omfatte ruter til New York (JFK-flyplassen) og Bangkok. I søknaden skrev Norwegian at de ville sette inn en Airbus A330 med plass til om lag 300 passasjerer.

 

Nå har altså flyselskapet meddelt flyplassen at de ikke lenger ønsker å reservere disse avgangs- og landingstidene.

 

Imidlertid er ikke planene droppet for godt. Kommunikasjonsdirektør Anne-Sissel Skånvik i Norwegian sier til Aftenposten.no at det er mest sannsynlig at rutene ikke kommer i gang før til neste år, men hun utelukker ikke fullstendig at de blir startet i år.

 

Les artikkelen her.

 

Norwegians planer om å utvide virksomheten til å omfatte langruter ble kjent etter at nykommeren Feel Air hadde offentliggjort sine planer om en lavprissatsing til Bangkok og New York. I dag flyr Continental direkte mellom New York (Newark-flyplassen) og Oslo. Thai Airways flyr direkte mellom Bangkok og Oslo.

 

Oppdatert av Stein Arild Iglebæk 22.02.2010 klokken 13.05

Share.

About Author

Comments are closed.