Med over 20 års erfaring i hotell- og restaurantbransjen bringer Konstantin Yordanov med seg en solid kompetanse og en dokumentert suksesshistorie innen ledelse av store arrangementer, à la carte-restauranter og komplekse konferanseoperasjoner fra både Norge og Bulgaria. Yordanov har tidligere jobbet på Nord-Norges største hotell, Clarion Hotel The Edge, og siden 2018 på Norges største hotell, Clarion Hotel The Hub, i ulike roller – fra banketthovmester til assisterende bankettmanager, og sist som Front of House F&B Manager.
Han har konsekvent vist sterkt lederskap, operasjonell dyktighet og lidenskap for teamutvikling. Som leder er Yordanov kjent for sin sympatiske, men også organiserte og strukturerte lederstil som gjør at han er god på planlegging, prioriteringer og samarbeid med andre. Han har vist gode resultater år etter år, og i 2023 var han en av finalistene som årets avdelingsleder i Clarion Hotel i Norden.
– Denne forfremmelsen er et fantastisk eksempel på hvordan vi fokuserer på vekst og tilrettelegger for utvikling for våre ansatte, sier André Schreiner, General Manager ved Clarion Hotel The Hub.
– Vi er utrolig glade for å se Konstantin ta dette neste steget i sin karriere hos oss.
Yordanov ser fram til nye utfordringer: – Clarion Hotel The Hub er en kompleks organisasjon som jeg kjenner godt. Jeg kjenner kulturen og føler jeg har vært privilegert som har fått være med på denne reisen siden åpningen. Clarion Hotel The Hub er godt posisjonert i markedet og har skaffet oss et godt rykte. Det leder til store kunder som ønsker skreddersydde arrangementer.
Food & Beverage Manager er en av de mest krevende rollene i bransjen, og i rollen på Clarion Hotel The Hub vil Konstantin bli leder for 311 ansatte.
– Min jobb blir å organisere, motivere og samle hele laget. Sammen vil vi sørge for at alle gjestene blir tatt hånd om best mulig. Uansett om det er konstellasjoner på to og to, eller store arrangementer med 1000 personer. Hemmeligheten er å se styrken i folkene du har ved din side. Om du registrerer styrken til medarbeiderne dine og jobber godt sammen med dem, tror på dem og gir dem sjansen til å skinne, så vil det gi resultater, mener Yordanov.