Halvårstall fra Emirates

Gruppen hadde en omsetning på 24,7 milliarder AED de første seks månedene av 2021-22, noe som er 81 prosent opp fra 13,7 milliarder AED i samme periode i fjor.

0

Den sterke økningen kommer som et resultat av lettelser i reiserestriksjoner over hele verden, og dermed en økning i etterspørselen av flytransport.

– I det vi startet vårt regnskapsår 2021-22 ble Covid-19 vaksinasjonsprogrammer rullet ut i raskt tempo over store deler av verden. Dette gjorde at vi så at etterspørselen økte i hele Emirates-gruppen i det reiserestriksjoner ble opphevet. Etterspørselen fortsatte å akselerere gjennom sommeren, og vokser stødig nå inn i vinter-sesongen. Frakt-divisjonen og driften av vår håndtering rundt flytrafikken fortsatte å prestere sterkt, noe som la grunnlaget for at vi raskt kunne gjenoppta passasjer-tjenester. Det er fortsatt et stykke igjen til vi er på samme nivå som før pandemien og er tilbake til lønnsom drift, men vi er på god vei med sunn inntekt og en solid kontantbalanse ved slutten av første halvår av 2021-22, sier HH Sheikh Ahmed bin Saeed Al Maktoum, styreformann og Chief Executive i Emirates Airline og Group.  

Share.

About Author

Comments are closed.

Translate »