Grunnfjellet

Norsk reiseliv har flere fyrtårn, som Hurtigruten, Choice og Classic Norway. Men bak logoer og markedskampanjer er det hverdagshelter som Sveinung Garnes som får hjulene til å gå rundt.

0

Ofte er det topplederne som får æren for eventuell suksess i norske reiselivsbedrifter. Profiler som Petter Stordalen, Daniel Skjeldam og Bjørn Kjos er stadig i rampelyset – ofte fullt fortjent, men det er slett ikke alltid like fortjent at all ære tilfaller dem alene.

For selve motoren i reiselivet er alle sliterne som holder hjulene i gang. Som pusser opp hotellkorridorer i lavsesong, kjører gjester med båt til destinasjoner i havgapet eller innerst i en fjordarm, som reparerer en motor eller en sikringsboks, serverer i restauranten eller hilser deg velkommen i resepsjonen. Det er norsk reiselivs hverdagshelter. Selve grunnfjellet i en næring der møter med mennesker betyr alt.

Sveinung Garnes er en av disse sliterne. Stødig som selve grunnfjellet, pålitelig i enhver situasjon og til enhver tid. Alltid med et lunt smil på lur, men aldri framfusen på egne vegne. Sveinung er hel ved.

I neste utgave av Travel News kan du lese vårt portrettintervju med Sveinung. Han fortjener at du leser det, og kjenner hans historie. For uten Sveinung og hans like stopper hjulene i norsk riseliv. Det skal vi aldri glemme.

Share.

About Author

Comments are closed.