Gratis koronaforsikring på Balearene

Turistrådet på Balearene gir alle reisende gratis covid-19-forsikring for resten av 2021. Forsikringen gir reisehjelp og bistand i tilfelle du blir syk med covid-19 under reisen.

0

Siden 13. august har turistrådet på Balearene, AETIB (Agencia de Turismo de Baleares), tilbudt en spesiell covid-19-forsikring til alle reisende som oppholder seg kortere enn 60 dager på Balearene. Forsikringen tilbys av forsikringsselskapet Royal Automobile Club of Spain-RACE, og du registrerer deg for forsikringen gjennom en lokal turistvirksomhet, for eksempel når du sjekker inn på hotellet. Forsikringen trer i kraft 24 timer etter registrering.

Forsikringen dekker følgende utgifter knyttet til covid-19:

  • Kostnader for tolkning og oversettelse i forbindelse med avklaring av covid-19, for eksempel ved testfasiliteter og under medisinsk konsultasjon.
  • Utgifter knyttet til transport til den forsikredes bolig (opptil 500 000 EUR)
  • Utgifter i forbindelse med forlengelse av den forsikredes og eventuelle ledsageres opphold på Balearene i tilfelle isolasjon i opptil 14 dager (opptil 150 000 EUR)
  • Utgifter til hjemsendelse i tilfelle dødsfall (opptil 500 000 euro)

I tillegg har turistrådet opprettet en telefonhjelpelinje der reisende kan ringe forskjellige fagfolk, deriblant koordinatorer og helsepersonell, for å få hjelp til å anvende forsikringen og svar på spørsmål angående den. Tjenesten er åpen hver dag fra kl 8-24, og samtalen kan foregå på flere ulike språk, slik som engelsk, tysk, fransk, italiensk og spansk. Telefonnummeret er +34 900 100 124.

Du finner mer informasjon om forsikringens betingelser og hva den dekker, her: http://safetourism.illesbalears.travel/es/turismo-sanitario

Share.

About Author

Comments are closed.