Gode tall for Tyrkiareiser

Tyrkiareiser opplever økende interesse og ser en fordobling i salget sammenlignet med fjoråret.

0

– Det er ingen tvil om at Tyrkia er på vei tilbake som feriefavoritt blant nordmenn, fastslår COO Anders Lindström.

– Vi ser en kraftig økning i interessen for Tyrkia som reisemål i 2018 sammenlignet med 2017. Salget i perioden 1. desember til 15. februar har mer en fordoblet seg sammenlignet med samme tidsperiode i fjor, forklarer Lindström.

Prisnivået i Tyrkia er fortsatt lavt sammenlignet med andre land i middelhavsområdet. Jamfører man med tilsvarende feriereiser til for eksempel Spania og Hellas, finner man at prisene er svært gunstige. Dette gjelder både toppklasse-hotellene, og også hotell og leiligheter av enklere standard.

Tyrkia-søk på vei opp
Også tallene for besøk på nettsiden er lovende og markedsansvarlig Malin Eriksson er fornøyd med utviklingen.

– I tillegg til de gode salgstallene ser vi en stor økning i antall besøkende på nettsidene de siste månedene. Det er mange som enda ikke har bestilt ferien sin og vi har fortsatt reiser å selge, men vi ser definitivt at interessen i søket er der. Reiseoperatørens egne webanalyse viser en økning på på med enn 70 prosent i antall besøk på tyrkiareiser.no de siste månedene.

Gode fremtidsutsikter
Etter en liten nedgang i kapasitet de siste årene ser Tyrkiareiser positivt på 2018 og årene som kommer.

– Det er klart at vi ser svært positivt på fremtiden når både salg og interesse skyter i været, sier Eriksson. – Vi har lojale kunder som velger å reise med oss gang på gang, og foreløpig ser det ut som de er med oss også i 2018.

Tyrkiareiser flyr fra Oslo, Bergen, Haugesund og Kristiansand i 2018.

Share.

About Author

Redaktør, Reis og Travel News, [email protected]

Comments are closed.