Gode mars-tall for Torp

Torp vokser mest i Norge. Kun Oslo og Bergen er større på utenrikstrafikk.

0

Totalt reiste 156 737 passasjerer til fra Torp i mars måned. Veksten ble på 9,1 prosent. Utenrikstrafikken havnet totalt på 129 759 passasjerer, med en vekst på 16,9 prosent. Innenriks var det en nedgang på 17,5 prosent.

Totalt sett var det en nedgang i flytrafikken i Norge i mars måned. Grunnen er at påsken kom to uker tidligere enn i fjor, noe som påvirker innenrikstrafikken negativt.

Likevel har ingen annen lufthavn så stor vekst som Torp, og det er nå kun Oslo og Bergen lufthavn som har større utenrikstrafikk enn Torp.

Flyselskapene har nå startet sine sommerprogram, og Ryanair er godt i gang med sin nye direkterute til Hamburg i Tyskland, med avgang fredag og mandag. Malaga-ruten har startet opp igjen og i tillegg har de nå flere frekvenser til Alicante, Krakow, Warszawa og Wroclaw.

 Wizz Air har økt kapasiteten på en rekke av de polske rutene, samt til Vilnius.

 Norwegians rute til Palma de Mallorca har også startet opp, samt at de har flere frekvenser til både Alicante og Malaga.

 I årets første tre måneder har 438 330 passasjerer reist over Torp, en vekst på 11, 8 prosent sammenlignet med i fjor. Utenrikstrafikken utgjorde 359 798 passasjerer og hadde en vekst på 18,6 prosent, mens innenrikstrafikken var på 78 532 passasjer og hadde en nedgang på 11,3 prosent.

Share.

About Author

Sjefredaktør, Travel News [email protected]

Comments are closed.