Gjenåpningen av Flåm er i gang

Etter at det meste i Flåm har vært stengt siden senhøsten, begynner det nå å røre på seg igjen i den vesle reiselivsbygda innerst i Aurlandsfjorden.

0

Fretheim Hotel åpnet dørene mandag 19. april og tilbyr både arrangementer og åpning av et nytt konferansesenter gjennom hele våren.

– Nå ser vi frem til en sesong som i fjor og gleder oss til å ta imot gjester igjen, sier hotelldirektør ved Fretheim Hotel, Øivind Wigand.

– Det er spesielt hyggelig å få permitterte ansatte tilbake i jobb etter en vinter med nedleggelse.

Allerede lørdag 24. april er det duket for vårens første arrangement på hotellet. For fjerde året på rad retter kjøkkenet opp en stor buffé med sesongens beste sjømat, og Jon Hjørnevik har med seg sine 69 beste dikt og Dagfinn Iversen på gitar for å underholde.

Sesongåpning lørdag 1. mai
I vintersesongen er det bare Flåmsbana og Flåm Bakeri som er i daglig drift. Flåmsbana øker gradvis kapasiteten mot sommersesongen, og har hatt fire avganger per dag siden før påske.

Selve sesongåpningen blir markert med en aktivitetsdag i sentrum av Flåm lørdag 1. mai. Det blir aktiviteter for alle aldre, med alt fra ponniridning og markedsdag med lokale leverandører til naturstien ved Brekkefossen og en smak av Ekstremsportveko. Det vil også være et felles bad, med valg av årets 1. mai-bad. Flåm Store vil være åpen hver helg fra nå av, mens Flåm jernbanemuseum er åpent i helgene fra 1. mai.

Lenger ut på våren blir det også et kulturarrangement om bord på Legacy of The Fjords, etter at Fjord Cruise Nærøyfjord starter igjen fra 21. mai. Alle hendelser utføres i samsvar med gjeldende regler for smittevern.

Nytt konferansesenter
Fredag ​​21. mai åpner det splitter nye konferansesenteret til Fretheim Hotel, vegg i vegg med hotellets historiske avdeling. Med dette får hotellet noen av de mest moderne konferansefasilitetene i regionen, og selv lenge før åpningen har selskaper i området vist stor interesse.

Overnattingskapasiteten vil øke mot sommeren når både Hotel Aurlandsfjord i Aurland og Heimly i Flåm også åpner dørene i løpet av mai.

Share.

About Author

Comments are closed.