Flyr lanserer Alicante som reisemål fra Bergen

Nå får reisende fra Bergen og Hordaland tilgang til flere reisemål med Flyr. Billetter til Alicante kan bestilles allerede nå og ruten starter fra 2. april 2022.

0

– Bergen er en viktig by for oss og vi ønsker å utvikle tilbudet vårt fra Flesland videre. Derfor har vi nå lansert populære Alicante som reisemål fra Bergen, sier Thomas Ramdahl, kommersiell direktør i Flyr.

Flyr-billetter til og fra Alicante er i salg på flyr.com og i Flyr-appen. De kommende ukene vil det komme flere nyheter og flere nye reisemål fra det nye norske flyselskapet.

Flyrs reisemål:
I Norge har Flyr allerede ruter til Tromsø, Bodø, Evenes, Trondheim, Bergen og Stavanger. Flyrs første utenlandsruter gikk til Nice, Alicante og Malaga 21. august. Deretter kom Paris, København og Roma inn på rutekartet. Nylig lanserte Flyr følgende skidestinasjoner og storbyer i Europa; Salzburg, Milano (Bergamo), Genève, München og Grenoble. Dermed vil norske reisende og skientusiaster få tilgang til direkteruter til flere populære destinasjoner i vinter. Det er også åpnet for bestilling av nye direkteflygninger fra Trondheim til Tromsø og Trondheim til Alicante.

Ungdomsbilletten Flyr UNG for reisende mellom 16 og 29 år har allerede blitt svært populær, og Flyr rundet forrige uke milepælen 10.000 solgte Flyr UNG-billetter.

Share.

About Author

Comments are closed.

Translate »