Pålitelighet og renhold er viktigst

Pris er mindre viktig enn rene rom og punktlige avganger, viser en ny undersøkelse gjort blant forretningsreisende.

0

 Undersøkelsen, som britiske Landhouse Resaerch har foretatt av 500 forretningsreisende i Europa, viser at færre enn fire av ti spurte mener at kostnadene knyttet til reisen er svært viktig. Faktorer som flysikkerhet, punktlighet og godt renhold av rommene settes langt høyere, skriver Dagens Næringsliv.
– Det er liten tvil om at kostnadene ved å reise er mindre viktige enn før. Nå er det sikkerhet og en effektiv tidsbruk på reisen som betyr mest, sier Kaveh Atrak, toppsjef for den nordiske delen av American Express Business Travel.
Fasiliteter som underholdning på hotellrommet, treningsstudio og konferansesenter på hotellet, er heller ikke viktig i følge undersøkelsen.
– I dag har vi teknologien i lomma i form av mobiltelefon og PC. Vi trenger ikke høyteknologi på rommet, og treningsstudio har vi mindre tid til å bruke, mener Atrak. Hotellene bør heller rette fokuset mot det som skaper mest irritasjon som skitne bad, elendige senger og dårlig lukt. Her har hotellene definitivt en jobb å gjøre, avslutter han.

 

Share.

About Author

Comments are closed.