Norwegian i musikksamarbeid med Magne Furuholmen

Norwegian skal lappe på omdømmet og har invitert tidligere a-ha-medlem Magne Furuholmen til å bidra med akkompagnementet.

0

Nylig påviste analyseselskapet Ipsos MMI at Norwegian sammen med DNB ligger på bunnen i folks anseelse. Problemer med Thailand-ruten og en noe uheldig uttalelser om ”spleiselag” fra konsernsjef Rune Bjerkes skal ha bidratt sterkt til omdømmefallet for de to.

Samtidig har de to selskapene aldri tjent mer penger.

Nå skal Norwegian bruke noen av sine midler til å skyve frem unge, talentfulle musikere, som skal bli synlige om bord i selskapets fly. Det er inngått en samarbeidsavtale med Furuholmen og hans produksjonsselskap Voxwatch, og neste uke markeres lanseringen av samarbeidet med en konsert med artisten Tini på Norwegians rute fra Oslo til Bergen.

– Unge talenter har fått dårligere kår med kraftige nedskaleringer i plateselskapene den siste tiden, noe jeg tror kan bli katastrofalt for unge artister fremover. Da er det viktig og særdeles hyggelig at et selskap som Norwegian tar ansvar, sier Magne Furuholmen i en pressemelding.

Han håper at mange flere gjennom samarbeidet med Norwegian får øynene opp for nye artister.

Målet med samarbeidet er å løpende introdusere Norwegians passasjerer for nye artister og gi de reisende en annerledes opplevelse om bord. Musikk vil bli spilt under ombordstigning, og passasjerer vil kunne lese mer om artistene i lavprisselskapets inflight-magasin og på skjermene om bord.

I tillegg vil de få muligheten til å laste ned musikk og videoer av artistene.

Fra og med oktober vil Norwegians passasjerer bli bedre kjent med den norske artisten Tini (Tini Flaat Mykland), tidligere deltaker i ”The Voice”. Hennes album, Undo My Heart, slippes 3. oktober, og Norwegians passasjerer vil være noen av de første til å høre låter fra det nye albumet.

Konserten om bord vil finne sted på Norwegians rute DY612 fra Oslo til Bergen 2. oktober kl. 13.20.

Share.

About Author

Sjefredaktør, Travel News [email protected]

Comments are closed.