Martin Creydt slutter i Rezidor Skandinavia

Administrerende direktør Martin Creydt slutter i The Rezidor Hotel Group i august 2007. Den skandinaviske ledelsen vil i en overgangsperiode og med umiddelbar virkning rapportere direkte til COO & Senior Vice President Thorsten Kirschke i The Rezidor Hotel Group.

0

– Det ligger ingen dramatikk bak Martin Kreydts avgang, sier Kristina Windset, kommunikasjonssjef The Rezidor Hotel Group.
Etter det Travel News kjenner til går Creydt til hovedkonkurrenten Scandic. Han har tre måneder karantene før han kan ta fatt på den nye jobben. I de tre og et halvt årene Creydt har ledet Rezidor Skandinavia, har han forvandlet underskudd til overskudd. Thorsten Kirschke, som overtar hovedansvaret for de skandinaviske landene, har stor erfaring med det skandinaviske markedet:
– Thorsten Kirschke er en av våre mest energiske og erfarne ledere og har betydelig erfaring fra det skandinaviske og internasjonale hotellmarkedet. Før Kirschke ble utnevnt som COO, var han adm. direktør for Rezidor i Sentral-Europa. Martin Creydts etterfølger vil bli offentliggjort i løpet av kort tid, uttaler Kurt Ritter.
The Rezidor Hotel Group er et av de raskest voksende hotellselskapene i verden. I tillegg til strategisk vekst i hjemmemarkeder som Skandinavia, fokuserer Rezidor på voksende regioner som Midt-Østen, Russland og samveldet av uavhengige stater (SUS). Med 23 hoteller i drift eller under utvikling, er Rezidor den ledende aktøren i Russland og SUS og vil ytterligere forsterke denne rollen i tiden fremover.

Share.

About Author

Comments are closed.