Luksusreiser tar av

Det er stor etterspørsel etter luksusreiser i Norden på grunn av de gode tidene i finansverdenen. Og det er nordmenn som betaler mest.

0

 Januar, februar og mars er normalt ganske rolige måneder for turoperatøren Select Travel, som selger eksklusive og skreddersydde reiser til hele verden. I år har er imidlertid etterspørselen på rekordnivå, skriver Dagens Industri.
– Ettersom det har gått så bra for børsselskapene og investringsbankene er det mange som unner seg litt ekstra når de booker reise, sier Fredrik Ottosson hos Select Travel.
Maldivene, Seychellene, Mauritius, Thailand, Malaysia og Sør-Afrika er blant de mest populære reisemålene. Her lokkes det med avsidesliggende private strender, egna spa, eksklusiv mat og annen luksus. Den typiske gjennomsnittsbookingen ligger på 250.000 kroner for to personer, 10-14 dager, halvpensjon og flyreisen på businessklasse.
Select Travel har kontorer både i Finland, Norge og Danmark. Ifølge Ottosson, stikker nordmenn seg først og fremst ut når det gjelder konsum av luksusreiser.
– De spør ikke hva det koster. De sier bare hva de vil ha, sier Ottosson.

Share.

About Author

Comments are closed.