København–Tel Aviv med Norwegian

Denne påsken lanserer Norwegian en ny direkterute fra København til Tel Aviv. Flyruten vil bli trafikkert fra 11. april to ganger daglig i uken og fra 4. mai tre ganger i uken.

1

Snart kan reiselystne dansker og svensker fra Sør-Sverige fly med Norwegian til en av verdens beste badebyer, den trendy storbyen Tel Aviv.

– Antall nordiske turister til Israel øker med flere prosent hvert år, bare det siste året reiste 85 500 mennesker i Norden til Israel, noe som tilsvarer en økning på 5 % fra 2012. Vi er veldig glade over den nye direkteruten og ser et stort potensial i å få flere danske og sørsvenske fritids- og forretningsreisende til å oppdage Israel, sier Erika Samuelsson, PR-ansvarlig for Israeliska Statens Turistbyrå for de nordiske og baltiske landene.

Tips om reisemål Bli noen dager i trendsettende og kule Tel Aviv, ta en sykkeltur langs stranden til flotte Yaffa, besøk fasinerende Jerusalem, ta et helsebringende bad i Dødehavet og opplev fantastiske Galilea. Stedene ligger henholdsvis bare 1–2 timer fra Tel Aviv.

Tel Aviv Det prestisjefylte magasinet, National Geographic har kåret Tel Aviv som en av verdens ti beste strandbyer. Magasinet kaller Tel Aviv ”Miami Beach on the Med”. Byen har mange restauranter, barer og klubber som har åpent til den lyse morgen. En 13 kilometer lang strand med muligheter for både avslapping og trening ligger bare et steinkast unna Tel Aviv. Tel Aviv har også blitt tildelt tredjeplassen blant verdens beste byer av Lonely Planet, og det er byens avslappede liberale kultur som hylles.

Mer info: www.visit-tel-aviv.com og www.norwegian.com

Share.

About Author