Flere smittede ved Radisson Blu Resort Trysil

Trysil kommune har i dag informert om at ytterligere 11 gjester og en ansatt som oppholdt seg på Radisson Blu Resort Trysil i perioden 26. desember til 3. januar dessverre er bekreftet smittet med covid-19. Totalt er 16 gjester og 7 medarbeidere bekreftet smittet.

0

Alle smittede følges opp av kommunenes smittesporingsteam.

– Vi tar denne situasjonen på største alvor. Det viktigste for oss nå er å ta vare på og følge opp alle våre gjester og kolleger. Vi jobber tett sammen med Trysil kommune og kommuneoverlegen i Trysil for å bidra til best mulig oppfølging, varsling, videre testing og smittesporing, sier general manager Maria Åhgren ved Radisson Blu Resort Trysil.

Vær oppmerksomme på symptomer
I samråd med kommuneoverlegen anmoder Radisson Blu Resort Trysil alle som gjestet dem i perioden om å teste seg, være oppmerksomme på symptomer og ha kontakt med færrest mulig i tråd med helsemyndighetenes smittevernråd.

For ytterligere informasjon vedrørende covid-19, testing og videre oppfølging ber hotellet sine gjester kontakt covid-19 telefonen i sin kommune. Mer informasjon om symptomer og testing finnes også på Helsenorge.no.

Foreløpig stengt til og med 11. januar
Radisson Blu Resort Trysil ble som et forebyggende smittevernstiltak stengt av kommuneoverlegen 5. januar, etter at fem gjester og seks medarbeidere ble bekreftet smittet med covid-19.

Hotellet er foreløpig stengt til og med 11. januar, og vil i samråd med kommuneoverlegen, etter planen åpne 12. januar.

Share.

About Author

Comments are closed.