First Hotels til Horten

First Hotels vokser i Norge og får med First Hotel Horten sitt første hotell i Vestfold.

0

En kort gåtur fra Horten sentrum og nær Borre Golfbane, ligger First Hotel Horten. Det siste tilskuddet First Hotels ble nylig totalrenovert, og hotellet er moderne med store lyse rom.

– Horten er en by i medvind og en rekke spennende utviklingsprosjekter er på trappene. Denne utviklingen vil vi være med på og fant en glimrende samarbeidspartner i Javed Iqbal og hans team, sier administrerende direktør i First Hotels, Vibeke Raddum.

First Hotel Horten går i disse dager gjennom siste finpuss av detaljer før det gjenåpner i starten av mars.

Lys fremtid
Hotellet skal driftes av Tribe Hotels, som er søsterselskapet til First Hotels, mens det eies av Javed Iqbal gjennom selskapet Jannat Hotel AS.

– Vi lette etter en innovativ samarbeidspartner med solid merkenavn og godt utviklet distribusjon- og salgsorganisasjon. Det fant vi i First Hotels. Jeg har stor tro på dette samarbeidet og jeg er sikker på at vi skal gjøre hverandre gode i årene som kommer, sier Iqbal.

Han har store planer for hotellet og vice president operations i Tribe Hotels, Håkon Gaarder-Larsen, mener fremtiden er lys for First Hotel Horten.

– Hotellet har gode forutsetninger for å lykkes og jeg ønsker at vi skal ta en tydelig posisjon i lokalsamfunnet. I samarbeid med huseier vurderes det et enda bredere tilbud i tiden som kommer.

Videre vekst
First Hotels har vokst med flere hoteller i Norge de siste årene, og ønsker videre ekspansjon.

– Vi har som uttalt mål å vokse i alle markeder vi er etablert. Litt ekstra stas er det selvsagt å vokse i Norge, ettersom vi er en norskeid hotellkjede med nesten 25 års erfaring i dette markedet, sier Raddum.

Inkludert First Hotel Horten, består First Hotels nå av 90 hoteller; 60 i Norden og 30 i Spania gjennom avtalen med den spanske hotellkjeden Petit Palace.

Fakta: First Hotel Horten
Bygget: 2004
Totalrenovert: 2016
Eier: Jannat Hotel AS
Fasiliteter: Frokostrestaurant og lobbybar. Vegg i vegg med treningssenter og bowlinghall.
Beliggenhet: To kilometer sør for Horten sentrum, nær Borre Golfbane. Kort vei til E 18 og Skoppum stasjon.

Share.

About Author

Redaktør, Reis og Travel News, [email protected]

Comments are closed.