FCM kåret til verdens ledende forretningsreisebyrå

FCM Travel Solutions er blitt kåret til verdens ledende forretningsreisebyrå for sjuende år på rad. Det skjedde under gallaen World Travel Awards i Vietnam forrige helg.

0

Country Manager Hege Bergsløkken i FCM Travel Solutions er utrolig stolt over utmerkelsen og fremgangen selskapet har hatt bare det siste året.

– 2017 har vært en milepæl for FCM Travel Solutions globalt, såvel som for oss her i Norden. Vi har styrket vårt nærver i flere nøkkelregioner, og vi har lyktes med å nå ut til flere multinasjonale kunder. Utover det har vi lansert den høyteknologiske plattformen FCM Connect og vår prisbelønte mobilapp Sam (Smart Assistant), som er basert på AI (Artificial Intelligence), sier hun.

– Det er vår service og våre bransjeledende teknologiløsninger som år etter år har gjort det mulig for våre kunder å effektivisere sine reiseprogrammer. Vårt engasjement og vår kompetanse har også spilt en viktig rolle for at vi har fått utmerkelser både regionalt og globalt som med World Travel Awards 2017. Tidligere i år ble vi også kåret til det beste forretningsreisebyrået i Danmark, sier Bergsløkken.

World Travel Awards feirer 24-årsjubileum i år og er kjent som en av verdens mest ettertraktede reiseutmerkelser. Relultatet er stemt frem av reise- og turistpersonell over hele verden og gjelder for de siste 12 månedene.

Share.

About Author

Redaktør, Reis og Travel News, [email protected]

Comments are closed.