Ethiopian utvider med Aviareps

Ethiopian Airlines utvider samarbeidet med Aviareps, og utnevner dem til sin salgs- og markedsføringspartner (GSSA) i alle de nordiske og baltiske landene.

0

Ethiopian Airlines flyr til 127 destinasjoner, med gode forbindelser til Afrika og resten av verden. Flyselskapet betjener for tiden sine kunder i Norden med direkteruten til Oslo og Stockholm. Med utnevnelsen av AVIAREPS som GSSA i alle de nordiske og baltiske landene, har flyselskapet som mål å skape synergier i sine tjenester og utvide sin tilstedeværelse i regionen.

Utnevnelsen, som tredde i kraft 1. mai 2021, gjør Aviareps sitt nordiske og baltiske team ansvarlige for Ethiopian Airlines sine direkte salgs-, markedsførings- og PR-aktiviteter i de respektive markedene.

Aviareps utvider det eksisterende samarbeidet i Norge med alle de nordiske og baltiske landene, Sverige, Danmark, Finland, Island, Estland, Latvia og Litauen. Aviareps-gruppen har levert GSA-tjenester til Ethiopian Airlines i 11 land, og etter det nye tilskuddet er antallet land som betjenes over hele verden 18.

Share.

About Author

Comments are closed.