En hardt rammet bransje reiser seg

Aktiviteten og energien er tilbake i bransjen, og på bare tre uker var Reiselivsmessen Oslo 2022 fylt opp. Nå er det venteliste for deltagelse.

0

– Vi merket umiddelbart at det skjedde en positiv og etterlengtet effekt –  for reiselivsbransjen – når Norge åpnet opp i september, sier Merete Falch i K2 Marketing.

Nordmenn skal igjen ut å reise, oppleve nye steder, kulturer, mat, sol og varme samt sand mellom tærne. Fly og hoteller fylles opp og det knyttes stor spenning til hvordan pandemien har påvirket nordmenns fremtidige reisevaner.

Reiselivsmessen AS kan konstatere at en hardt pandemi rammet reiselivsbransje, nå gledelig reiser seg igjen.

8.- 9.januar 2022 lanseres nye reisemål og de aller siste reisetrender av en samlet reiselivsbransje i Oslo sentrum, på Clarion Hotel The Hub.

Administrerende direktør NHO Reiseliv Kristin Krohn Devold, Christian Ringnes og Torhild Moland kjent fra TV2 og Vagabond Reiselyst åpner messen med de aller siste nyheter fra reiselivsindustrien i det startskuddet går for ferieåret 2022.

– Som messearrangør gleder vi oss stort over en overveldende respons fra utstillere som igjen ønsker å treffe sine kunder, fortelle om sine reisemål og selge sine destinasjoner – direkte på Reiselivsmessen Oslo 2022, avslutter Merete Falch.

Share.

About Author

Comments are closed.

Translate »