Emirates og flydubai gjenopptar samarbeidet

Emirates og flydubai gjenopptar samarbeidet og gir dermed reisende muligheten til å kombinere flyvninger fra de to flyselskapene igjen.

0

I slutten av mai forventes det kombinerte nettverket å bestå av 168 destinasjoner.

Samarbeidet mellom de to codeshare-partnerne ble gjenopptatt i september 2020, og siden da har nærmere en halv million passasjerer flydd på billetter med begge flyselskapene. Fordelene er optimaliserte rutetider, gode stop over-muligheter og bagasje-transfer gjennom Dubai. Alt i en billett. De mest vanlige destinasjonene booket gjennom codeshare er Kabul, Kathmandu, Kyiv, Maldivene og Zanzibar.

– For reisende fra Norge er destinasjonen Zanzibar den mest brukte, og bookingen for høsten og vinteren ser veldig lovende ut. I tillegg ser vi vekst i booking til Maldivene gjennom dette samarbeidet. De positive tilbakemeldingene på hvor lett det er med transfer og det sømløse tilbudet mellom de to flyselskapene understreker det effektive samarbeidet, sier Terje Grue, Norgessjef for Emirates.

Emirates-kunder kan reise på chodeshare-flyvninger til over 56 unike flydubai-destinasjoner, mens flydubai-kunder kan velge mellom over 82 Emirates-destinasjoner. Reisende kan også utnytte en utvidet rutetabell for 30 destinasjoner som begge flyselskapene flyr til.

Share.

About Author

Comments are closed.