Egencia og G Travel vant Difi-anbudet

Egencia og G Travel har blitt tildelt reisevolumet i reisebyråkonkurransen utlyst av Direktoratet for forvaltning og ikt, Difi.

0

Anbudsprosessen omfatter reiseaktiviteten til 200 statlige virksomheter. Kontrakten tildeles to forretningsreisebyråer, hvorav Egencia ble rangert som nummer en og får 55 til 70 prosent av det totale reisevolumet når avtalen er fullt implementert. Dette vil ta 12 til 24 måneder. Den andre kontraktspartneren er G Travel, som dermed har sikret seg 30 til 45 prosent av det som er tidenes største norske reisebyråkontrakt med et samlet volum på 1,3 millioner statlige kroner.

– Dette er den største enkeltavtalen for reisebyråtjenester som noen gang har vært utlyst i det norske markedet. Vi gleder oss til å bistå statlige virksomheter med å gjøre deres reiser enklere, rimeligere og mer digitale, sier Carl Wilhelm Barth, Director of Sales for Egencia Norge.

I anbudsprosessen fikk Egencia en vektet totalscore på 9,98 av 10 mulige. I begrunnelsen fra Difi legges det blant annet vekt på Egencias intuitive digitale løsninger, meget god produkt- og servicekvalitet, og at Egencia kan vise til konkrete og omfattende innsparingsmuligheter.

– Alle de større forretningsreisebyråene deltok i konkurransen, og alle leverte solide besvarelser. Egencia hadde det beste totaltilbudet, og leverte utfyllende og godt på alle tildelingskriteriene, sier Kjetil Østgård, avdelingsdirektør i Difi.

– Den enkelte virksomheten vil knytte seg til denne avtalen når deres eksisterende avtaler går ut. Det vil si at vi får en gradvis innfasing i løpet av 2018 og frem til og med 2020. Vi er stolte av å ha fått full score fra Difi på blant annet kompetanse, organisering og dedikasjon, og ser frem til å leve opp til de høye forventningene i det daglige arbeidet, sier Carl Moltzau, Director of Account Management i Egencia Norge.

Finn Vetle Hansen, administrerende direktør i G Travel, er storfornøyd med å ha havnet på andreplass bak Egencia i anbudskonkurransen:

– Dette er en enorm anerkjennelse av det vi holder på med. Det er rett og slett dritgøy, sier Hansen til DN.

– Vi har vært en relativt liten aktør innen statlig reisevirksomhet. Jeg tipper vi ligger på rundt 100 millioner i året. Så denne avtalen innebærer en mangedobling, sier han.

Finn Vetle Hansen og hans G Travel får en solid del av Norges største reisebyråkontrakt.

Share.

About Author

Redaktør, Reis og Travel News, [email protected]

Comments are closed.