Continental Relax & Spa til Best Western

Halmstadhotellet Hotel Continental Relax & Spa ønskes velkommen som nytt familiemedlem i Best Western Hotels & Resorts.

0

Hotel Continental blir et såkalt BW Signature Collection-hotell, som karakteriseres av et stort design- og innredningsfokus samt bynær beliggenhet.

I begynnelsen av året passerte Best Western Hotels & Resorts 100 hotell-medlemmer i Sverige, hvilket gjør hotellfamilien til Sveriges største per antall hoteller. Det siste tilskuddet til familien er Hotel Continental Relax & Spa, som er et personlig og unikt hotell med spa sentralt i Halmstad.

Hotellet er en lokal møteplass for mange Halmstad-beboere og tilbyr konferansemuligheter, møterom, spa med behandlinger, Afterwork-arrangementer og en godt besøkt frokostbuffé. Hotellet drives av kusinene Jenny Bänsch Larsson og Jeanette Nerman, som startet å drive hotell sammen i tyveårsalderen.

– Da vi hørte om Signature Collection, som er fellesbetegnelse for unike hotellkonsept, følte vi umiddelbart at det egnet seg veldig godt for oss. Samtidig får vi fordelen av å bli del av et større nettverk med en aktiv kundeklubb, samarbeidsavtaler og ikke minst kolleger over hele verden, sier Jenny Bänsch Larsson, deleier på Hotel Continental Relax & Spa.

Best Western Hotels & Resorts består av flere underliggende varemerker, alle med sitt spesifikke preg. Varemerket BW Signature Collection er en betegnelse for utvalgte hotell med unike innredningskonsept og gjennomtenkt design.

– Hotel Continental Relax & Spa, som drives av to ildsjeler med et genuint lokalt engasjement, passer perfekt inn i vår hotellfamilie som nettopp verner om det lokale entreprenørskapet. Vi tar imot Hotel Continental Relax & Spa med åpne armer og håper og tror at Jenny og Jeanette vil trives i familien, sier Johan Michelson, Sverigesjef i Best Western Hotels & Resorts.

Share.

About Author

Redaktør, Reis og Travel News, [email protected]

Comments are closed.