CNTB velger AVIAREPS

Det kroatiske nasjonale turiststyret (CNTB) velger AVIAREPS for PR i Norge og Sverige. AVIAREPS vil koordinere mediestrategien i ti viktige internasjonale markeder.

0

CNTB har valgt AVIAREPS som sitt paneuropeiske PR-byrå for viktige internasjonale markeder i 2021.

Mens turistnæringen beveger seg mot bedring, vil teamene med kommunikasjonsspesialister hos AVIAREPS bidra til å posisjonere Kroatia som et trygt og ansvarlig reisemål gjennom koordinerte medie- og PR-aktiviteter. CNTBs europeiske markedsføringsstrategi for 2021 inkluderer støtte fra AVIAREPS-kontorer i Østerrike, Belgia, Tsjekkia, Tyskland, Nederland, Norge, Slovakia, Sverige, Sveits og Storbritannia.

– Dette året har forståelig nok drastisk endret de reisendes prioriteringer når det gjelder å velge en destinasjon. Mens vakre landskap og spennende attraksjoner fortsatt er viktige, har sikkerhet blitt en av de mest avgjørende faktorene for reisende. CNTB har arbeidet utrettelig med lokale helsemyndigheter for å gjøre Kroatia til en av de tryggeste destinasjonene, og vi er beæret over å bringe denne meldingen til ansvarlige reisende over hele Europa, sier Thomas Drechsler, COO AVIAREPS Tourism.

Valget av et PR-byrå med høy kvalitet på tvers av viktige europeiske markeder er avgjørende for effektiv og oppdatert markedsføring av Kroatia til enhver tid. Vi har et veldig utfordrende år foran oss der gjennomføring av målrettede salgsfremmende aktiviteter av høy kvalitet vil være avgjørende for å oppnå gode turismeresultater. Vi forventer et sterkt bidrag fra AVIAREPS og effektiv bruk av PR som vil posisjonere landet vårt, på tvers av europeiske markeder, som et trygt, høykvalitets og godt forberedt turistmål som garanterer besøkende et mangfoldig tilbud og et trygt opphold, understreker Kristjan Staničić, direktør for det kroatiske nasjonale turiststyret.

Kroatia har vært et populært reisemål for europeere i årevis, men den økende betydningen av nye helseforskrifter og sikkerhetsregler gjør det enda viktigere å levere den mest nøyaktige og oppdaterte informasjonen. Ved å bruke AVIAREPS nettverk av europeiske kontorer i en koordinert tilnærming, vil teamene sikre at potensielle besøkende over hele kontinentet ikke bare får vite om Kroatias fantastiske strender, naturlige underverk og vakre byer, men også om alle sikkerhetstiltakene som er på plass for å holde dem trygge.

Share.

About Author

Comments are closed.