Classic Norway Hotels forlenger Reisebransjeløftet

Så lenge kan du benytte et unikt tilbud til ansatte i reisebransjen.

0

Norsk reiseliv er på vei tilbake til nye høyder. Hundretusener av nordmenn har gjennom to travle somre og en flott høst fått oppfylt reisedrømmen i sitt nærmeste ferieland Norge.

Og takket være en formidabel arbeidsinnsats fra reiselivsmedarbeidere som over hele landet sto klare til å ta imot gjester fra fjern og nær er det satt nye reiselivsrekorder i nord og sør, øst og vest.

Det som må ha vært av frykt for konkursrekorder og at nordmenn ikke ville reise og oppleve eget land har i stor grad vist seg ubegrunnet og er ettertrykkelig gjort til skamme.

Trenden om Norge som verdens beste og mest attraktive reiseland fortsetter.

Velkommen tilbake
– Og som en stor takk til alle som har bidratt til å gjenreise norsk reiseliv inviterer reiselivsaktøren Classic Norway Hotels alle reiselivsansatte i Norge til å bli hotellkjedens æresgjester gjennom det neste halvåret gjennom «Reisebransjeløftet», sier Classic Norway Hotels administrerende direktør, Stephen Meinich-Bache.

Mange dyktige reiselivsmedarbeidere har ferie og fridager til gode. Andre er allerede i full gang med å planlegge neste ferieår. Felles for disse er at de nå får en unik mulighet til å oppleve det fineste av det Norge kan by på gjennom «Reisebransjeløftet».

Dette er Reisebransjeløftet
– Vi inviterer ansatte i reiselivsbransjen til å bo ved en rekke av våre håndplukkede hotell og rorbuanlegg, til priser og vilkår som vanligvis er forbeholdt egne ansatte. Det betyr hotellovernatting for 500 kroner per natt (inkl. frokost), samt 30 prosent rabatt på mat i restaurantene.

– Vi forlenger «Reisebransjeløftet» til å gjelde helt frem til 1. mai 2022 og inviterer kolleger til å bli æresgjester hos oss. Det er vår måte å rette en stor takk til alle dere som gjør Norge til verdens vakreste ferieland. For naturen er én ting – det er menneskene som tar imot gjestene som gjør reiselivsproduktet så etterspurt som det er, sier Classic Norway Hotels-direktøren.

Opprinnelig skulle tilbudet gjelde en begrenset periode i 2021, men den store etterspørselen har fått Classic Norway Hotels til å forlenge tilbudet slik at enda flere reiselivsmedarbeidere skal få anledning til å nyte det aller beste av Norge – alene eller sammen med dem de er glade i.

Inviterer reiselivsansatte
– Vi inviterer ansatte i reiselivsbransjen til å bo hos oss fordi vi ønsker at kollegaer som jobber i reiselivet selv skal få ta del i de gode reiseopplevelsene og øyeblikkene. Reiselivs-Norge er i ferd med å gjenoppbygges til nye høyder, og sammen skal vi skal bruke ukene og månedene som kommer til å gjøre oss klare til det som skal bli et fantastisk 2022, avsluter Stephen Meinich-Bache..

Share.

About Author

Comments are closed.

Translate »