Blixen Tours med direktefly til Maldivene

Allerede i høstferien (uke 40) kan nordmenn som lengter etter sol, strand og luksus sette seg til rette på Gardermoen, og våkne opp i ferieparadiset i Det indiske hav.

0

Blixen Tours arrangerer eksklusive reiser til noen av verdens mest eksotiske destinasjoner i Afrika og Det indiske hav. Nå ser selskapet etter nye muligheter i enden av pandemien. Eier av Blixen Tours, Jun Bjørbekk, kan fortelle at pandemien har trigget kreativiteten og presset fram nye satsingsområder.

– Vi ønsker å være nyskapende, ikke minst fordi vi merker på våre gjester at de lengter etter å komme seg av sted så snart det blir overhodet mulig, sier Jun Bjørbekk.

For å dekke det store behovet etter trygge reisealternativ har derfor selskapet leid Qatar Airways-fly Airbus 350 i høstferien og lanserer for første gang konseptet Private Flying by Blixen både i Norge og Danmark. Flyturen tar ni en halv time direkte til Maldivene, og du kan velge mellom mer enn 30 ulike eksklusive resorter på destinasjonen.

Etter at konseptet ble lansert har responsen og pågangen vært overveldende. Hos Blixen Tours er det fult hus, og alle ansatte gløder av arbeidslyst og er takknemlige for alle gjester og at reiselystene folk ønsker seg ut på reise igjen.

– Vi står på og jobber hardt for å håndtere alle henvendelsene og utvikle konseptet videre. Blixen Tours vil lansere flere direkte avganger i både vinterferie og påskeferie neste år, sier Jun Bjørbekk

Private villaer med trygghet og mye plass
Maldivene har klart seg godt gjennom koronakrisen, og mange resorter har vært åpne for gjester siden sommeren 2020.

– Landet består av nesten 1 200 små øyer, og på mange av dem er det kun én resort og dermed ganske få mennesker. Man er omgitt av havet, bor i sin egen private villa og har mye plass, også på strendene. Det gjør det ikke bare meget eksklusivt, men også til et meget trygt reisemål, forklarer Jun Bjørbekk.

Direktefly med mulighet for ekstra luksus
– En ting er selve oppholdet på Maldivene, noe annet er å komme seg dit. Med vår Airbus 350 er det mulig å oppleve Q-suite, hvor man har sin egen private suite om bord. Med dette vil vi også kunne tilby våre gjester den ultimate luksusen på selve reisen, sier Jun Bjørbekk.

Bestilling uten risiko
Hun understreker at man trygt kan bestille reisen sin i høstferien.

– Vi har utvidet vår bestill trygt-garanti. Dersom reiser til utlandet mot formodning frarådes i høstferien, blir flyet avlyst. Alle som har bestilt plass får det fulle beløpet refundert, både for reise og opphold.

Blixen Tours har også en avdeling i Danmark, og de danske kundene vil selvfølgelig ha samme mulighet som nordmenn, forteller Jun Bjørbekk:

– Derfor har vi også sørget for en egen direkte avgang fra København til Maldivene.

Share.

About Author

Comments are closed.