Bergens reiselivsdirektør slutter

Ole Warberg, reiselivsdirektør i Bergen og leder for Bergen Reiselivslag, slutter for å gå over i en ny virksomhet. Gode utsikter gjør det positivt å kunne gi stafettpinnen videre.

0

“Gjennom over 20 år har Bergen Reiselivslag under Ole Warbergs ledelse tatt del i en utrolig reise sammen med målrettede medlemsbedrifter, et stort engasjement fra offentlige og fantastiske kolleger. På denne tiden har vi sett at reiselivet har vokst i både volum og lønnsomhet i henhold til mål og strategier vi har arbeidet etter. Vi har nå over to og en halv gang flere besøkende enn ved reisens begynnelse.  Det investeres sterkt i reiselivet i Bergen i disse tider. Sammen med gode trender vil det utvilsomt være et stort potensial for fortsatt vekst i årene som kommer,” heter det i en pressemelding fra Bergen Reiselivslag.

– Med de siste års positive hendelser for både virksomheten og for reiselivsbyen Bergen, vil jeg kanskje kunne mene at det kan være en god tid å gi seg på topp nå og gi stafettpinnen videre, sier Ole Warberg.

Det har vært arbeidet langsiktig og med klare mål i mange år. Arbeidet har vist kontinuitet og aktører innen overnatting, servering, handel, transport, kultur og opplevelser har vært godt samlet i dette arbeidet. Det har også vært en usedvanlig god styrke at  Bergen kommune har vært sterkt involvert og engasjert. Likeså fylkeskommunen.

– Ole Warberg har vært en engasjert og dyktig person som gjennom mange år har holdt troppene samlet og vist veien videre til nye mål, sier styreleder Asle Prestegard.

– Bergen Reiselivslag er i dag et ledende destinasjonsselskap i Norden, har en god økonomi og en dyktig stab som alltid vil det beste for både medlemsbedrifter og samfunnet som helhet.

Nye muligheter
Ole Warberg vil 1. juni 2018 tre inn i rollen som konserndirektør for Magic Norway. Selskapet med over 200 ansatte favner i dag over en rekke selskaper innen handel, overnatting og uteliv. Selskapet driver kjøpesentrene Xhibtion, Kløverhuset, fire hoteller, ni spisesteder og flere selskaper og segmenter som skal utvikles med tanke på vekst i årene som kommer. Selskapet er eid av AB Eiendommer, hvis eierskap er i Bergen.

– Det er naturligvis vemodig å forlate et langt og godt arbeid i Reiselivslaget. I mitt nye virke vil jeg heldigvis fremdeles være med å utvikle ny og lønnsom vekst innen reiselivet, sier Warberg.

Share.

About Author

Redaktør, Reis og Travel News, [email protected]

Comments are closed.