BCD Travel kjøper Air Club Travel

Oppkjøpet er en del av BCDs vekststrategi og styrker deres tilstedeværelse i Polen.

0

BCD Travel annonserte onsdag oppkjøp av det polske reisebyrået Air Club Travel.

– Vi har i mange år hatt en svært god relasjon med Air Club Travel. I løpet av de siste 12 årene har vi blitt godt kjent med hverandre. Dette oppkjøpet er et naturlig steg videre for å utvide vårt globale nettverk og vokse videre, sier Stewart Harvey, BCD Travel president i EMEA.

BCD Travel har kjøpt 100 prosent av aksjene til Air Club Travel Center, som ble etablert i Polen i 1990. Alle de 100 ansatte forblir i Warszawa og Air Club Travel vil fortsatt operere under samme navn. Selskapet har ca. 2.000 kunder, mange av dem har vært med siden oppstarten. De over 100 globale kundene betjenes i samarbeid med BCD Travel. Siden 2016 har Air Club Travel også vært den offisielle representanten for BCD Meetings & Events i Polen.

– Vi er veldig spent på de mulighetene dette oppkjøpet gir, sier Stanislaw Modlinski, administrerende direktør for Air Club Travel.

– Vi er vant til å jobbe sammen med BCD Travel, så vi er trygge på at dette blir en ny og spennende reise. Sammen skal vi vokse videre og skape verdier både for våre kunder og våre ansatte, som nå får flere karrieremuligheter.

Oppkjøpet av Air Club Travel er det siste innen en rekke investeringer BCD Travel har gjort de siste årene for å vokse både i Europa og resten av verden.

Share.

About Author

Redaktør, Reis og Travel News, [email protected]

Comments are closed.