Aprilsnarr!

Det står ikke på kreativiteten når norske reiselivsbedrifter presenterer sine “nyheter” den 1. april. Her er noen av årets favoritter.

0

La oss si det slik: Dersom én eneste av disse nyhetene skulle vise seg å være sann, ville vi bli svært overrasket… ;)

VR-reiser
Apollo lanserer nyheten for alle landets sofagriser: Virtual Reality-reiser! Nå kan du dra på ferie til Karibia uten at du behøver å forlate sofaen og Grandiosaen!

– Vi har lekt med ideen lenge nå, men latt den ligge i frykt for å konkurrere mot oss selv. Målet vårt er fortsatt få folk avgårde på ekte fly til ekte destinasjoner: Det er jo autentiske reiseopplevelser vi brenner for! Samtidig vet vi at nordmenn flest ville hatt godt av mer enn fem uker ferie i året, og da er jo VR-reiser et ypperlig alternativ. Fortell meg om én person som ikke heller vil tilbringe søndagen i Karibien, enn på Netflix? spør Erik Haug, administrerende direktør i Apollo.

Endelig en skikkelig utfordrer til Netflix: Travel News ønsker alle Apollos millioner av VR-reisende en riktig god tur!

Instagram-hjelp
Tui lanserer den ultimate løsningen for alle som desperat prøver å ta det beste feriebildet for selvskryt på sosiale medier: Et profesjonelt fototeam som hjelper deg med bildene på feriedestinasjonen! For bare 1 499 kroner får du hele tre bilder, ferdig rådgitt og redigert av Tuis fotoeksperter!

– De aller fleste av oss deler flotte feriebilder i sosiale medier, vi elsker å vise andre hvor fint vi har det. Vi ser også at dette er noe flere og flere bruker mye tid på under ferien, vi har derfor valgt i tilby denne tjenesten så folk kan slappe av og samtidig få fantastisk bildemateriale de kan poste i sine kanaler, sier Nora Aspengren kommunikasjonsansvarlig i TUI Norge.

Travel News kan ikke se annet enn at Tui har en sikker vinner her!

Spis opp maten din!
Scandic fortsetter sin kamp mot matsvinn, og går nå enda hardere til verks: Gjester som ikke spiser opp maten sin på hotellets frokost, blir heretter ilagt en ekstra kostnad som straff! Scandic mener ordningen er helt nødvendig for å komme matsvinnet til livs. Frokostgjestene er nemlig de største synderne.

– Hver dag står våre kokker opp grytidlig for å lage Norges beste frokost til våre gjester. Mat laget med kjærlighet hører hjemme i magen og ikke i matavfallet, og derfor har vi nå besluttet å innføre dette som et strakstiltak, sier direktør for mat og drikke i Scandic, Morten Malting.

Travel News har stor tro på å omgjøre Margethe Munthes formanende barnerim til knallhard realpolitikk: Hva vil vel fungere bedre enn å skremme vannet av gjestene? Lite eller intet, spør du oss…

Farvel til WiFi
Tui satser tungt på sosiale medier, mens Ving på sin side har mer tro på at Internett er en døgnflue. De har funnet ut at det er lurt å gni sine gjester mothårs, og har bestemt seg for å stenge det trådløse nettverket på de populære familiehotellene O.B.C. by Sunwing. Dette for å hjelpe skjermavhengige tilbake til en hverdag uten presset fra sosiale medier, epost, digitale nyheter og annet rask.

– Her har vi skapt fantastiske familiehotell i nydelige omgivelser, med havutsikt, palmer og infinitybasseng, og så går gjestene våre glipp av alt sammen fordi de bare sitter og stirrer ned i telefonene sine! De titter så vidt opp når de skal ta bilder til Instagram! Digital detox er helt i tiden. Å være her og nå er viktig, sier informasjonssjef i Ving, Siri Røhr-Staff.

Så da er det bare å ta frem telefonen og booke seg inn på… nei, vent. Hm…

Vektløs med Widerøe
Fri fra tyngdekraften? Nå får du sjansen! Sommeren 2018 innfører Widerøe en helt ny opplevelse: Ombord i et av selskapets ombygde Bombardier Dash 8-fly kan spenningssøkende turister oppleve noe helt utenom det vanlige. I fjor vinter innførte Widerøe nordlysflyvinger, og kommende sommer innfører selskapet flyvinger der passasjerene vil få oppleve vektløshet.

– Vi ser alltid etter nye og spennede produktmuligheter. I fjor startet vi opp med nordlyscharter. En utradisjonell idé, men som markedet har omfavnet. Nå tar vi et nytt vågalt steg og tilbyr Zero Gravity-flyvinger, sier informasjonssjef i Widerøe Catharina Solli.

Elon Musk go home; det er hos Widerøe det skjer!

Share.

About Author

Redaktør, Reis og Travel News, [email protected]

Comments are closed.