Apollo relanserer reiser til Madeira

Store aktivitetsmuligheter, kort reisevei, et behagelig klima og gode matopplevelser gjør den portugisiske øya til et spennende alternativ for nordmenn i vinter.

0

Interessen for reisemål med kort reisevei på vinterhalvåret øker jevnt, og etter pandemien er etterspørselen for europeiske destinasjoner enda større. Samtidig viser undersøkelser at stadig flere nordmenn ønsker å fylle ferien med aktiviteter. Dermed er det ikke tilfeldig at Apollo nå tar Madeira tilbake på programmet.

– Med nordmenns kjærlighet for friluftslivet og unike naturopplevelser har vi ingen tvil om at dette vil bli et populært reisemål igjen, sier Beatriz Rivera, Kommunikasjonsansvarlig i Apollo.

En øy for alle
Madeira er mest kjent for sin flotte natur, flotte utsikter og høye fjell. Dette har gjort øya til et yndet feriemål for reisende som vil fylle ferien med fotturer, sykling, surfing eller levadavandringer.

Men Madeira byr også på langt mer enn friluftsaktiviteter. Her kombineres naturopplevelser med et yrende byliv og i hovedstaden Funchal, hvor Apollos hoteller ligger, venter det beste av to verdener.

– Funchal kan ikke bare skryte på seg førsteklasses restauranter, spennende mathaller og markeder, en inspirerende kunstscene og shopping i alle prisklasser – men også ett av verdens mest spektakulære nyttårsfeiringer. I tillegg ligger grønnkledde fjell og skoger like rundt hjørnet, som gjør dette til en øy som passer de fleste, forteller Rivera.

Ukentlige avganger fra Oslo
Fra 14. desember vil Apollo ha én ukentlig avgang fra Oslo til Madeira, med siste utreise 1. mars 2022. Foreløpig tilbyr reisearrangøren 11 hoteller på øya, deriblant Apollo Sports-hotellet Vidamar Resorts Madeira og det mer eksklusive spa-hotellet Quinta da Casa Branca.

Share.

About Author

Comments are closed.

Translate »