Apollo åpner to nye Sports-hotell

Apollo er allerede en stor arrangør av treningsreiser, og lanserer nå ytterligere to konsepthotell under varemerket powered by Playitas – i Hellas, selvfølgelig.

0

Siden lanseringen av det første sportshotellet Playitas på Fuerteventura i 2009 har treningsreiser vært en stor suksess for reisearrangøren. Som et resultat av suksessen ble Apollo Sports lansert i 2013 og i dag tilbyr reisearrangøren Nordens bredeste treningskalender med 7 ulike Sports-hoteller fordelt på fire ulike land.

– Interessen for treningsreiser har skutt i været de siste årene og vi er veldig stolte over å kunne tilby våre reisende et stadig mer omfattende tilbud av høyeste kvalitet. På våre Sports-hoteller venter alt fra olympiske basseng, tennisbaner, paddel, yoga, sykling, gruppetimer av alle slag og et hav av friluftsaktiviteter. Det finnes noe for alle – enten man er en eliteutøver eller hobbymosjonist, sier Daniel Giray, Nordisk sportssjef hos Apollo.

I sommer åpner reisearrangøren altså dørene til ytterligere to Apollo Sports-hotell: Sivota Retreat – powered by Playitas i Sivota på det greske fastlandet og Porto Myrina – powered by Playitas på årets reisemålsnyhet: Øya Limnos. Begge hotellene vil tilby nybygde og velutstyrte treningsrom, crossfit, gruppetrening, paddel, tennisbaner, sykkelsenter og vannsport. I tillegg er det lagt stor vekt på høy komfort, sunn og variert mat og herlige bassengområder.

Unikt for begge hotellene er Sports Inclusive, som innebærer at et bredt tilbud av sport og trening er inkludert i reisens pris. Powered by Playitas’ filosofi er at alle som vil skal kunne trene, prøve og lære nye sportsgrener og dele treningsgleden uten å bekymre seg for ekstra kostnader.

Powered by Playitas
Totalt tilbyr Apollo nå fire treningshoteller under varemerket Playitas. Flaggskipet Playitas Resort ligger på Fuerteventuras østkyst, og søsterhotellet La Pared – powered by Playitas på øyas vestkyst.

– At hotellene får labelet ”powered by Playitas” innebærer en garanti for høyt nivå på alt fra service, trening, fasiliteter, infrastruktur og mat. Gjester som tidligere har besøkt Playitas og La Pared vil gjenkjenne mye, i tillegg til at både Retreat og Porto Myrina byr på noe helt særegent i form av fantastiske omgivelser, sier Giray.

Hotellenes beliggenhet er ikke tilfeldig. Både Limnos og Sivota er eksempler på Apollos greske DNA; ekte, sjarmerende og naturskjønt. Omgivelsene er perfekte for sykling og løping. Det finnes også mange turstier i området med varierende vanskelighetsgrad, og badevikene ved hotellene byr på ultimate forhold for svømming, sup og kajakkpadling.

Share.

About Author

Comments are closed.