Apollo åpner nytt reisemål på Kretas sørkyst

År etter år markerer Kreta seg som nordmenns favorittreisemål. Nå øker Apollo satsningen ytterligere ved å tilby en helt ny ferieby på øya; genuine og familievennlige Plakias.

0

Feriebyen appellerer først og fremst til familier og alle hjerter som banker litt ekstra for det mer uberørte Hellas. Her møter du ikke de store turistmassene, men en genuin atmosfære – toppet med en sjarmerende bykjerne, lekker strand og flotte naturopplevelser, heter det i en pressemelding fra reisearrangøren.

– Byen er oppbygd rundt strandpromenaden med det krystallklare havet på den ene siden og sjarmerende hus på den andre. Langs de slingrende smågatene ligger kafeer, tavernaer, butikker og barer som perler på en snor, og slår du deg ned vil du virkelig både føle, smake og høre at du er i Hellas, sier Beatriz Rivera, kommunikasjonsansvarlig i Apollo.

Plakias kjennetegnes av dramatiske fjellvegger og frodig natur som byr opp til fotturer, blant annet gjennom Kourtaliotiko – en av Kretas aller vakreste raviner.

Åpner nytt familiehotell
Den hjemmekoselige stemningen og langgrunne stranden gjør også Plakias til et fint reisemål for barnefamilier. Det er derfor ikke tilfeldig at det er nettopp her Apollo har valgt å åpne sitt nyeste Mondo Family-hotell; Alegria Beach Resort. Hotellet ligger rett ved stranden og tilbyr alt hotellkonseptet er kjent for: Barneaktiviteter i regi av barneklubben Polly & Mino, svømmeskole, et variert og godt mattilbud og et rikt utvalg av treningsmuligheter.

For å feire åpningen av det nye hotellet arrangeres det i juni to spesielle åpningsuker – fylt med greske tradisjoner og kulinariske opplevelser.

– Det blir to boblende uker spekket med gresk gastronomi i regi av Mirsini Lambraki, kretisk musikk fra luta til bouzouki, flere konserter med greske popartister, tradisjonell folkedans og masse aktiviteter for både store og små. Vi gleder oss! sier Rivera.

Åpningsukene vil finne sted fra 14.-27. juni. Mer informasjon vil slippes på Apollos nettsider fortløpende.

Share.

About Author

Comments are closed.