Hertz vant kontrakter verdt 80 millioner i året

I løpet av årets syv første måneder har bilutleie-konsernet Hertz fått nye kontrakter verdt omtrent 80 millioner per år. Blant de nye kundene er Storebrand.

0

En bred portefølje av bedrifter og organisasjoner har inngått nye kontrakter med Hertz. Blant disse finner vi ABB, FMC Technologies, Marine Harvest, Norsk Hydro, Skatteetaten, Rogaland Fylkeskommune, Storebrand, Yara og Universitetet i Tromsø.

– Vi er stolte av denne listen og jobber nå knallhardt for å vise at de har valgt rett bilutleiepartner, sier administrerende direktør Trygve Simonsen i Hertz Norge i en pressemelding.

– Gode teknologiske løsninger, 170 utleiepunkter over hele landet inkludert alle flyplassene og gode brukeropplevelser er blant grunnene til at virksomhetene kommer til oss, mener han.

I den nye avtalen med Storebrand skal Hertz levere lånebil til forsikringsselskapets kunder mens bilen deres er til reparasjon. Fremover vil alle kundene til Storebrand som har behov for lånebil komme i kontakt med Hertz. For Storebrand var det flere grunner til at valget falt på Hertz.

– Hertz har enkle og effektive prosesser. Men mer interessant er at de har et stort engasjement rundt elbil og bilpool, sier innkjøpssjefen i Skadeoppgjør i Storebrand, Andreas Grøgaard.

– Spesielt viktig er det første ettersom vi har som ambisjon at våre kunder med elbilforsikring får en elbil som lånebil hvis ulykken først skulle være ute,

Ny teknologi, høyere sertifiseringskrav og økt biltetthet er med på å forme fremtidens bilutleie. I dette bildet har Hertz ifølge Simonsen en klar ambisjon om å lede denne utviklingen for å sikre fortsatt vekst.

– Vi jobber med nye løsninger som blant annet inkluderer superenkle selvbetjeningskiosker og leiekonsepter i sentrum av de største byene. Derfor er det spennende å ha en kunde som Storebrand som er svært opptatt av elbiler og bildelingsløsninger. Det er slike kunder som er med på å drive bransjen fremover, sier Trygve Simonsen i Hertz Bilutleie.

Share.

About Author

Sjefredaktør, Travel News [email protected]

Comments are closed.