Ålesund får nytt konferansehotell

Det nye hotellet på sørsiden i Ålesund utvides med en hel etasje konferanselokaler. Samtidig skifter hotellet med 196 rom navn til Quality Hotel Waterfront.

0

– Tilbakemeldingene fra byen var entydig. De ønsket seg et hotell med velutstyrte og moderne konferanselokaler. Det var et godt innspill som vi valgte å lytte til, sier direktør Eva Hole ved Quality Hotel Waterfront.

Comfort Hotel Ålesund blir derfor i rekordfart bygget om til Quality Hotel Waterfront, og inkluderer nå en hel etasje med konferanselokaler. Både Comfort Hotels og Quality Hotels eies av selskapet Nordic Choice Hotels.

Det nye hotellet får nå 196 hotellrom, restaurant og bar med utservering, i tillegg til åtte møterom – det største med en kapasitet på 180 konferansegjester. Navnet, Quality Hotel Waterfront, er inspirert av beliggenheten ved sjøen.

Hotellet er en del av Quality-kjedens satsning på Nord-Vestlandet. I 2007 åpnet Quality Hotel Ulstein, også beliggende i sjøkanten. Molde fikk nylig ny konferanseavdeling og Midt-Norges største hotellsuite på Quality Hotel Alexandra. I tillegg har kjeden bygget ut både rom- og konferansekapasiteten på Quality Hotel Grand i Kristiansund.

– Quality Hotel Waterfront i Ålesund var den siste brikken i Quality-kjedens offensiv i området. Nå har vi et flaggskip i de største byene. Jeg gleder meg til å åpne dørene sommeren 2011, sier Eivind Tangvik, konserndirektør for Quality Hotels.

Skrevet av Stein Arild Iglebæk 14.01.2010 klokken 09.50

Share.

About Author

Comments are closed.