Fulltegnet GTA

Grand Travel Award 2015 er nå fulltegnet. Det betyr at 370 representanter for norsk og internasjonalt reiseliv er klare for fest og prisdryss torsdag 8. januar.

0

20-årsjubileet for Grand Travel Award starter med lederseminar på Hurtigruta, der reiselivsledere møtes til diskusjon rundt årets tema: 2035. Her vil det bli et tilbakeblikk på bransjens ståsted i 1995, videre en erfaringsutveksling om dagens situasjon og ikke minst en diskusjon om hvor bransjen er på vei frem mot 2035. Paneldeltakere er:

– Daniel Skjeldam (Hurtigruten)
– Knut Morten Johansen (SAS)
– Lena Petersson (Star Tour)
– Sverre McSeveny-Åril (Virke)
– Per-Arne Tuftin (Innovasjon Norge)
– Terje Berge (Finn.no)
– Svein Arild Steen-Mevold (Scandic)

Nytt ved årets lederseminar er at publikum gis anledning til å delta i debatten, så for deg som har meldt deg på: Her er det bare å rense stemmen og be om ordet! Seminaret ledes av Bjørn Moholdt og Tom Andersson fra Travel News.

Kveldsarrangementet finner sted på Radisson Blu Scandinavia Hotell, hvor dørene åpnes for mingling klokken 18.00. Dessverre er jubileumsmiddagen nå helt fulltegnet; 20 ekstra billetter som ble lagt ut mandag var borte i løpet av få minutter. Men for deg som var tidsnok ute, er det bare å glede seg til en velfortjent festaften sammen med bransjen – og en feiring av godt utført arbeid i 2014. Vel møtt!

Sponsorer av Grand Travel Award 2015 er:

sponsorslogo updated nov 2014

Share.

About Author

Comments are closed.