Raska på – GTA 2018 fylles opp

Årets store begivenhet Grand Travel Award 2018 fylles nå opp i rekordfart. Alle som skal være med på festen bør derfor snarest melde seg på.

0

Grand Travel Award 2018 er reisebransjens egen Oscar-utdeling, der man møtes like mye i håp om å vinne priser som å mingle med kolleger.

De to siste årene har Wallmans ved Akerselva vært åsted for arrangementet, med stor suksess. Ikke bare passer lokalene perfekt – det populære utestedet har levd opp til forventningene som hovedstadens fremste dinnershow-restaurant. De lover å nå nye høyder under årets arrangement med helt nye innslag – og et par overraskelser.

Kveldsarrangementet har tre retters måltid, to glass vin eller øl med middagen, en velkomstdrink og forhåndsbestemte sitteplasser.

Du kan registrere deg for bare Award Show eller lederseminar og Awards show. Plassene går som sagt raskt unna, så ikke vent med å bestille din billett.

Lederseminaret 2018 er for øvrig et annet høydepunkt som du bør få med deg. Årets store trekkplaster er den kjente bransjemannen Per G. Braathen.

Meld dere på begge her!

Share.

About Author

Sjefredaktør, Travel News bjorn@travelnews.no

Comments are closed.