Verdens nyeste underverk setter kursen mot USA og Europa

Royal Caribbeans nyeste skip, Wonder of the Seas, byr på nye innovative cruiseopplevelser.

0

Royal Caribbean International meddeler at deres nyeste og mest innovative cruiseskip, Wonder of the Seas, kommer til å gjøre debut i USA og Europa neste år. Skipet kommer til å heise anker fra sin hjemmehavn i Fort Lauderdale for å seile videre til eksotiske havner i Karibien den 4. mars 2022, før hun i mai seiler videre til Barcelona og Roma for å starte sommersesongen.

Skipet byr på åtte ulike nabolag, noe som ble introdusert på de første skipene i Oasis-klassen, og som nå også inkluderer det helt nye nabolaget, Suite Neighborhood, en utsøkt bassengbar The Vue og Wonder Playscape – et interaktivt utendørs lekeområde for barn, med en imponerende utsikt. Tidligere favoritter er også med, som The Ultimate Abyss, den høyeste sklien til sjøs; Central Park, det frodige nabolaget med ekte planter i hele området; og det karibisk-inspirerte bassengområdet.

– Det momentum som vi nå ser med nye bestillinger og stadig flere tilbakevendende skip i USA og Europa er betydelig. Med halvparten av flåten i drift igjen, føler vi oss oppmuntret av det vi ser. Disse regionene har mulighet til å ønske velkommen et helt nytt og banebrytende skip som Wonder of the Seas, sier Michael Bayley, president og CEO i Royal Caribbean Internasjonal.

– Wonder kommer til å levere den ultimate ferieopplevelsen i Karibien og Europa og vise frem det aller beste av Royal Caribbean, fra kjente favoritter til nye opplevelser som alle gjester, uansett alder, kan nyte.

Wonder of the Seas tilbyr en bassengdekk-opplevelse med karibiske vibber, levende musikk og mer. Signaturbar The Lime & Coconut ligger på dekk, sammen med The Perfect Storm høyhastighets vannsklier, barnevannpark Splashaway Bay, casitas, solsenger i bassenget og den største filmskjermen ved bassenget i Royal Caribbean-flåten.

Det berømte konseptet «Oasis Class Neighbourhood» tilbys også på Wonder of the Seas med helt nye opplevelser og tilbakevendende favoritter, inkludert:

  • Suite Class Neighbourhood – Det åttende nabolaget, som kun finnes på Wonder of the Seas, tilbyr gjester i Royal Suite Class et helt nytt soldekk på øverste dekk, komplett med basseng, bar og rikelig med solstoler og kroker for å koble av, sammen med favoritter som suiterestauranten Coastal Kitchen og Suite Lounge. Dessuten den største og heftigste familiesuiten i Royal Caribbean-flåten med plass til opptil 10 personer.
  • Wonder Playscape – Et helt nytt område for barn med sklier, klatrevegger, spill, interaktive veggmaleri som aktiveres ved berøring og puslespill – en lekende møteplass!
  • The Vue – De beste «happy hours» finner man i denne baren. The Vue tilbyr panoramautsikt over havet, høyt over bassengdekket hele dagen, og på kveldstid lyser det fargerike mosaikktaket over deg når solen går ned.
  • Opplevelser på bassengdekketThe Lime & Coconut står i sentrum for den karibiske stemningen, med to bassengbarer og levende musikk, mens en trio av raske vannsklier, The Perfect Storm og barnas badeland Splashaway Bay  underholder de unge og modige. Casitas, solstoler i og ved bassenget gjør at det finnes mange fine steder å slappe av, spesielt for å se en film under stjernene på den største kinoskjermen ved bassenget i Royal Caribbean flåten.

I hjertet av hvert Oasis Class-skip finnes en kombinasjon av signaturområder, inkludert den høyeste rutsjebanen til havs, The Ultimate Abyss; de nydesignede områdene spesielt for barn og unge på Adventure Ocean, Social100og The Patio; surfesimulatoren FlowRider, doble klatrevegger og en Zip Line 10 dekk opp. Fra å kjøre karusell i Boardwalk som er inspirert av velkjente strandpromenader som Coney Island – til å spise godt i Central Park, samt et godt utvalg restauranter og underholdning.

The Suite Neighborhood er det åttende nabolaget på et Oasis Class-skip.

Det actionfylte skipet kommer til å tilby seilinger på syv netter til østlige og vestlige Karibien fra Fort Lauderdale, med besøk på eksotiske destinasjoner som Cozumel, Mexico, Phillipsburg, St. Maarten og San Juan, Puerto Rico. Uansett hvilken reiserute gjestene velger kommer alle seilingene til å gå innom Royal Caribbeans private øydestinasjon, Perfect Day på CocoCay. I mai blir det en tidlig start på sommerens familieferie når Oasis Class-skipet seiler inn i Middelhavet for sin første europeiske sesong. Med start fra Barcelona og Roma tilbys seilinger på syv netter til noen av europas mest ikoniske og historiske destinasjoner, slik som Palma de Mallorca, Spania og Capri, Italia.

Wonder of the Seas seilinger i Karibien er nå allrede åpnet opp for salg på Royal Caribbeans nettside. De europeiske seilingene åpner opp for salg onsdag 22. september*.

*Wonder of the Seas seiler i Middelhavet i 2022, i stedet for Allure of the Seas. Allure kommer nå til å seile fra Fort Lauderdale på seilinger i Karibien seks og åtte netter, som åpnet i dag for bestillinger. Gjester som allerede har bestilt Allures reiseruter i Middelhavet for 2022 blir automatisk ombooket til Wonder. Gjester som har bestilt og reisebyråer som påvirkes blir kontaktet med ytterligere informasjon.

Share.

About Author

Comments are closed.

Translate »