Royal Caribbean lanserer nye cruise fra Barbados

Grandeur of the Seas introduserer tre forskjellige reiseruter til de ettertraktede øyene i det sørlige Karibien, med oppstart i begynnelsen av desember 2021.

0

Royal Caribbean International vil for første gang kalle Barbados for «hjemme» neste vinter og tilby reisende nye måter å oppleve det sørlige Karibien, ombord på Grandeur of the Seas. Tre forskjellige reiseruter på 7 og 14 netter har hver sin unike rekke med destinasjoner – inkludert tre nye anløpshavner på øyene Tobago, Trinidad og St. Vincent. De ukeslange seilingene vil øyhoppe til et nytt reisemål hver dag eller tilby sene kveldsopphold på de berømte ABC-øyene – Aruba, Bonaire og Curacao. Grandeurs lengre seilinger vil tilby en overnatting på Aruba kombinert med besøk til Cartagena, Colombia; Colon, Panama; og Puerto Limon, Costa Rica, blant andre.

– Vi er glade for å utvide vårt langvarige partnerskap med Barbados og introdusere Bridgetown som Royal Caribbeans nyeste hjemmehavn. Å seile fra hjertet av Windward-øyene åpner opp for nye, minneverdige ferier å dele med familie og venner på fantastiske steder som Grenada, St. Lucia, og nå St. Vincent, Trinidad og Tobago, sier Michael Bayley, administrerende direktør, Royal Caribbean International.

– De rosa sandstrendene og uventede eventyrene over hele Barbados gjør det også til et ideelt reisemål for våre gjester. Nå får de muligheten til å oppleve enda mer av den karibiske sjarmen og kulturen før eller etter sitt cruise.

– Etter det året turistindustrien og regionen har hatt, er dette et lyspunkt og vi gleder oss til den kommende vintersesongen. Vi har i lengre tid ønsket å se flere cruiseavganger fra Barbados, kombinert med opphold før eller etter seiling, som tilbyr de reisende det beste Barbados har å tilby. Og på regionalt nivå, utvikling av nye reiseruter som løfter cruiseopplevelsen over hele Karibien, sier Lisa Cummins, minister for turisme og internasjonal transport for Barbados.

– Så vi er veldig glade for å ønske Grandeur of the Seas velkommen til Barbados. Vi ser frem til å vise vår Bajan-gjestfrihet, et bredt utvalg av overnattingssteder, rike kultur, et mangfold av opplevelser, mat i verdensklasse, unike attraksjoner, og ønsker spesielt å dele varmen fra folket på Barbados. Dette er de tingene som gjør at besøkende kommer tilbake for mer!

Royal Caribbeans nye vinterseilinger 2021-22 fra Bridgetown, Barbados har åpnet for salg. Seilingene går på søndager og anløpshavner for hver seilas er: 

  • 7 netters Southern Caribbean Island Hop:
    Avreise Bridgetown, Barbados (ny) og besøker Scarborough, Tobago (ny); Port of Spain, Trinidad (ny); St. George’s, Grenada; Kingstown, St. Vincent (ny); Roseau, Dominica; og Castries, St. Lucia
  • 7-netters Southern Caribbean Adventure:
    Avreise Bridgetown, Barbados (ny) og besøker St. George’s, Grenada; Kralendijk, Bonaire; Oranjestad, Aruba; Willemstad, Curacao; og Port of Spain, Trinidad (ny)
  • 14-netters Ultimate Caribbean:
    Avreise Bridgetown, Barbados (ny) og besøker St. George’s, Grenada; Kingstown, St. Vincent (ny); Kralendijk, Bonaire; Oranjestad, Aruba (over natten); Willemstad, Curacao; Port of Spain, Trinidad (ny); Cartagena, Colombia; Colon, Panama; og Puerto Limon, Costa Rica
Share.

About Author

Comments are closed.