Celebrity Cruises satser stort på Europa i 2023

Sju av rederiets prisbelønnede og moderne luksusfartøy får base i Europa, med et tettpakket skjema og totalt 45 overnattinger.

0

Cruiserederiet Celebrity Cruises satser stort på Europa i 2023, med blant annet turer i de norske fjordene og en helt ny 10 døgn lang reise med fokus på Israel, Egypt og Middelhavet.

Sju av Celebrity Cruises prisbelønnede fartøy får base i Europa, og cruiseturistene får anledning til å reise med rederiets tre nyeste og mest moderne og sofistikerte flytende hotell i Edge-serien: Celebrity Beyond®, Celebrity Apex® og Celebrity Edge® samt det moderniserte og renoverte Celebrity Silhouette® pluss Celebrity Constellation®, Celebrity Infinity®  og Celebrity Reflection®.

Cruisereisene har mellom 4 og 13 overnattinger, og turistene kan få maksimalt ut av opplevelsen ved å besøke noen av verdens mest spektakulære steder, samtidig som de kan nyte fartøyets omgivelser og hotelldesign, før de avslutter dagen med solnedganger over havet. Høydepunkter det er verdt å nevne til 2023, er norske Flåm, den spennende havnebyen Kotka i Finland, gourmetbyen Lisboa, et av de sju underverkene i Alexandria i Egypt og  Jerusalem i Israel.

Turister som ønsker å holde seg i Norge og oppleve fjordene på en unik måte, kan stige om bord i Celebrity Cruises’ nyeste luksusfartøy Celebrity Apex. Under en ni døgns seilas med avgang i Amsterdam får de reisende blant annet oppleve Oslo, de vakre fjordene og bygda Flåm lengst inne i Aurlandsfjorden på Vestlandet. Reisen gjennom fjorden er så unik at den er tatt med på UNESCOs verdensarvliste. De som ønsker seg en aktiv ferie, har også tilgang til fotturer i Aurlandsdalen.

I tillegg lanserer Celebrity Cruises en helt ny 10 døgn lang reise med fokus på Israel, Egypt og Middelhavet. Celebrity Apex blir det første fartøyet i flåten som besøker Egypt siden 2012, og reisen inkluderer blant annet en overnatting i den myteomspunne storbyen Alexandria. Man får også mulighet til å delta på utflukter til pyramidene i Kairo og sfinksen i Giza.

Det kommende fartøyet Celebrity Beyond, som har sin jomfrutur i april 2022 med den kvinnelige kapteinen Kate McCue ved roret, får også base i Europa i 2023 og skal legge ut på reiser fra Roma til det østlige Middelhavet.

Andre cruiseopplevelser i 2023 inkluderer De britiske øyer, Island, Irland, Portugal, Spania, Malta og annet. Noen eksempler:

  • 9 døgns reise fra Lisboa med mulighet for å oppleve det beste i Spania og Portugal med fartøyet Celebrity Infinity.
  • Reiser fra Aten med fokus på Hellas og det østlige Middelhavet med Celebrity Infinity og Celebrity Constellation.
  • De greske øyene med Celebrity Reflection, som stopper på Mykonos, Santorini og Rhodos.

I samtlige reiser med Celebrity Cruises inngår det såkalte Always Included-konseptet, der mat, drikke og tips er inkludert i prisen.

Share.

About Author

Comments are closed.

Translate »