Ny rute Trondheim–Stockholm

Det svenske selskapet Nextjet har utvidet sin rute mellom Stockholm og Östersund til Trondheim.

0

– Vi jobber alltid langsiktig. Dersom Trondheim og omegn er et så sterkt marked som vi forventer, utelukker jeg ikke at vi kan utvide tilbudet herfra på sikt. Nå er det viktige at vi har daglige avganger til Östersund og Stockholm hver morgen og returmulighet på kvelden, sier styreleder Petter Lundquist til Adressa.no.

 

Selskapet har fløyet ruten Östersund–Stockholm i vel ett år. Selv om det er tre selskap som konkurrerer om passasjerene går den ifølge Lundquist godt. Han sier dette gjør at de har en solid basis i bunnen og derfor kan jobbe langsiktig med trøndermarkedet.

 

Styrelederen er selv pilot og en av fem deleiere i selskapet som ble grunnlagt i 2003. Siden den gang har de vokst til 155 ansatte, i alt 14 fly og en omsetning på 500 millioner svenske kroner i året. I bunnen ligger en stor avtale med den svenske staten om fly regionalruter, lik den Widerøe har med den norske staten. Fra Östersund flyr selskapet blant annet til Luleå, Umeå, Stockholm og nå altså Trondheim. Flyturen tar om lag 20 minutter.

 

For øvrig flyr SAS Sverige Trondheim–Stockholm direkte mandag, fredag og søndag.

 

Les artikkelen i Aressa.no her.

 

Skrevet av Stein Arild Iglebæk 24.02.2010 klokken 09.50

Share.

About Author

Comments are closed.

Translate »