Browsing: Fly

Fly
0

Mot flykutt i Widerøe

Når 18 av Widerøes 23 kommersielle kortbaneruter går med tap kommer man ikke utenom nye flykutt, sier toppsjef Stein Nilsen.

Fly
0

Utvider vintertilbudet

Air France-KLM øker antallet ukentlige avganger med to prosent til 502 avganger, og antallet plasser med fem prosent sammenliknet med 2017.

Fly TN+
0

Fly: Blodbad blant de små

Høye priser på drivstoff og prispress i markedet har ført til et konkursras i internasjonal luftfart. – Og det blir slett ikke bedre fremover, hevder flyanalytiker Hans Jørgen Elnæs i WinAir.

Fly
0

IATA: Svak nedgang i inntjening

Tall fra flyorganisasjonen IATA for andre kvartal 2018 viser en liten nedgang i flyselskapenes inntjening sammenlignet med samme periode i fjor.

Fly
0

Design-pris til Oslo lufthavn-teamet

Tirsdag ble vinnerne av buildingSMART International Awards 2018 annonsert i en seremoni i Tokyo, og prisen i Design-kategorien gikk til teamet bak utvidelsen av Avinor Oslo Lufthavn.

Fly
0

Ethiopian øker på Oslo lufthavn

Ruten mellom Addis Abeba og Avinor Oslo lufthavn vil se en økning til seks ukentlige flyvninger, og Ethiopian Airlines utvider også rutetilbudet sitt med en ny rute mellom Asmara i Eritrea og Oslo lufthavn.

Fly
0

Åpner direkterute mellom Oslo og Beijing

Det kinesiske flyselskapet Hainan Airlines åpner våren 2019 en direkterute med tre ukentlige avganger mellom den kinesiske hovedstaden Beijing og Avinor Oslo lufthavn.

1 2 3 437