Browsing: Fly

Fly
0

USA stadig viktigere for Norwegian

I andre kvartal økte selskapets driftsinntekter fra reiser som har utgangspunkt i USA med hele 107 prosent sammenliknet med samme periode i fjor. Snart tjener flyselskapet mer på ruter fra USA enn fra Norge.

Fly
0

Sterk vekst for Turkish Airlines

Selskapet leverte et driftsresultat på rundt 2.18 milliarder kroner (258 mill. USD) i første halvår av 2018. Tilsvarende for 2017 var 144 millioner norske kroner.

Fly
0

Preem og SAS samarbeider om fornybart flydrivstoff

Preem og SAS har inngått intensjonsavtale om å produsere fornybart flydrivstoff, såkalt biojet/biobrensel. SAS har som ambisjon å erstatte dagens brenselvolum for innenlands- flyvninger med biojet/biobrensel innen 2030.

Fly
0

God sommer for Avinor

Over 5,1 millioner passasjerer reiste til, fra eller via Avinors lufthavner i juli. Det er en oppgang på 4,1 prosent sammenlignet med juli i 2017.

Fly
0

Jubileum for Nye Bergen lufthavn

17. august er det ett år siden den nye terminalen på Bergen lufthavn åpnet. Etter mange år med trange kår i en alt for liten terminal åpnet endelig 85.000 luftige kvadratmeter.

Featured
0

Kan na fly pa Brasil

Norwegian bekrefter at selskapet har fått innvilget tillatelse til å fly til Brasil. London – Rio er under vurdering som første rute.

Fly
0

Tidenes sommer også på Torp

Med 213 273 passasjerer til og fra Torp er årets juli den beste noensinne og det høyeste antall reisende for en måned i Torps historie.

1 2 3 430